Links Sitemap Business Linker Sitemap

EY anunță trei noi parteneri asociați în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri

1534 afisari
Corina Mîndoiu, Răzvan Popescu și Cătălin Madan sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri. Astfel, Corina Mîndoiu, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență fiscală și juridică al EY România, cu specializare în zona de Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, are 13 ani de practică în domeniul consultanței fiscale.

Ea s-a alăturat echipei EY România imediat după absolvirea Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București, în 2006. Cu o serie de acreditări internaționale, precum și experiență în proiecte transfrontaliere, Corina Mîndoiu coordonează activități de consultanță fiscală și imigrare pentru cetățenii români și străini, precum planificare fiscală, proiectare și implementare de structuri de remunerare pentru persoane fizice.
Corina Mîndoiu este și unul dintre profesioniștii recunoscuți în gestionarea relației cu autoritățile în domeniul impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale, finalizând cu succes mai multe proiecte naționale și internaționale. A contribuit, de asemenea, în numeroase proiecte de due-diligence, controale fiscale, optimizare de costuri, demonstrând experiență relevantă în analiza riscurilor fiscale.
"Corina a contribuit la implementarea strategiei de creştere a EY în România, dar și a clienților firmei, generând rezultate excepționale în ceea ce privește creșterea performanțelor operaționale și financiare ale acestora“, spune Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România.

Răzvan Popescu, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Afaceri, Consultanță pe Automatizare Inteligentă și Inovare, s-a alăturat EY România în urmă cu 12 ani, imediat după absolvirea Facultății de Informatică Economică, din cadrul ASE București. În cadrul EY a acumulat experiență în domeniul consultanței și tehnologiei, concentrându-se pe transformarea digitală și optimizarea de procese în companii din domeniul bancar, asigurări și energie.

Răzvan a contribuit la crearea și dezvoltarea uneia dintre cele mai mari și experimentate echipe de Automatizare Inteligentă din regiune. În prezent, coordonează 60 de consultanți și dezvoltatori cu experiență în RPA, OCR, Chatbots, Machine Learning și automatizare Infrastructură Cloud.

În plus, Răzvan coordonează EY wavespaceTM, lansat în România în noiembrie 2018, un program global de inovare care își propune să identifice și să dezvolte alături de colegii din EY, de parteneri și de clienți, soluții inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială, Blockchain, RPA și altele.

Cătălin Madan, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Afaceri, Consultanță Data Warehouse și Business Intelligence, are 17 de ani de experiență profesională. În ultimii 10 ani s-a concentrat pe implementarea de tehnologii care răspund la diverse cerințe de afaceri, pornind de la soluții de tip ERP sau CRM și până la soluții de raportare bazate pe sisteme de Data Warehouse și Business Intelligence. Cătălin Madan a condus în ultimii 3 ani, în cadrul EY, proiecte multianuale pentru clienții din domeniul financiar-bancar și telecom.

Înainte să se alăture EY, Cătălin Madan a lucrat în Europa și Asia pentru un mare operator telecom unde a coordonat roll-out-ul soluției ERP pentru țările parte din grup și tranziția proceselor locale către organizații de servicii centralizate de tip Shared Service Center. În plus, Cătălin a lucrat pentru o altă firmă de consultanță și pentru o companie de software, cu un portofoliu de clienți locali și globali și atribuții în dezvoltarea și livrarea de soluții și servicii pentru bănci și mari companii.

În prezent, Cătălin Madan este responsabil și de dezvoltarea și promovarea unui pachet de soluții inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială, Recunoașterea Optică a Caracterelor sau Analiza de Date Avansată.

“Extinderea echipei noastre executive urmărește atât recunoașterea parcursului profesional de excepție al colegilor noștri, cât și creșterea și diversificarea serviciilor pe care le oferim în domeniul transformării digitale și inovației”, spune Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistență în Afaceri, EY România.
Citeşte mai multe despre: EY

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza