Links Sitemap Business Linker Sitemap

Enel Distributie Banat modernizează rețelele electrice de joasă tensiune în Timişoara

1468 afisari
Enel Distribuție Banat a anunțat demararea unui amplu program de modernizare a rețelelor de joasă tensiune în mai multe zone din Timişoara.
Valoarea estimativă a lucrărilor depăşeşte suma de 1 milion lei, iar termenul de finalizare este a doua jumătate a anului.
Potrivit companiei, lucrările de modernizare constau în înlocuirea conductoarelor existente cu unele noi cu secțiuni mărite oferind, pe lângă o mai mare siguranță în alimentarea cu energie electrică, un nivel îmbunătățit al tensiunii și posibilitatea unui consum sporit pentru toţi clienţii din zonele deservite.
De asemenea, stâlpii și branșamentele din arealul cuprins în programul de modernizare care prezintă un grad avansat de uzură vor fi înlocuiți.  În acest proces se vor înlocui 35 km de conductoare clasice neizolate cu conductoare noi şi izolate, se vor planta 31 stâlpi noi, iar 40 stalpi care nu mai corespund din punct de vedere tehnic se vor îndrepta.

Vor fi refăcute toate branşamentele existente şi se va realiza un nou circuit de iluminat cu conductor nou. De asemenea, vor fi efectuate excavări pentru plantarea de stâlpi şi prize de pământ noi, precum și aducerea la starea inițială a terenului afectat de lucrări.

În zona Calea Sagului, precum şi în zona Calea Lipovei, se vor pregăti instalațiile electrice de joasă tensiune în vederea instalării de contoare inteligente. 

Toate aceste lucrări vor crește siguranța în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor și vor asigura preluarea unui consum crescut cu până la 40% față de nivelul actual, astfel că aproape 100.000 de clienți vor beneficia de o mai bună calitate a serviciului.

Proiectul face parte din amplul program de investiţii derulat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

 
Citeşte mai multe despre: Enel Distribu?ie Banat

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza