Links Sitemap Business Linker Sitemap

Echipa de business a Idea::Bank se consolidează

447 afisari
În anul 2022 Idea::Bank a început un proces complex și accelerat de construire a unei neobănci, primul proiect românesc de acest fel. Aflată în plin proces de implementare, la jumătatea drumului până la lansarea noii platforme, Idea::Bank începe pregătirile pentru operaționalizarea viitoarelor activități, precum și lansarea noii bănci. Pentru aceasta, echipa băncii trece printr-un proces de expansiune și consolidare, astfel că pe parcursul ultimelor luni, 50 de noi colegi - profesioniști în tech, business, risc sau operațiuni - s-au alăturat echipei.
Începând cu luna august 2023 banca i-a recrutat pe Viorel Ruse pentru poziția de Director Marketing și Comunicare, respectiv Viorel Vasile pentru funcția de Director al Direcției Managementul Cardurilor.
Viorel Ruse este expert în MarCom, cu experiență relevantă, dobândită prin proiectele inovative implementate în industria bancară, unul din liderii recunoscuti în domeniul său de activitate. Înainte de a fi cooptat pentru a contribui la procesul de transformare a Idea::Bank în prima bancă 100% digitală - made in Romania și pentru a dezvolta noua identitate și strategia de MarCom a băncii, Viorel Ruse a fost timp de aproape 4 ani Director Marketing și Comunicare al First Bank, anterior facând parte, timp de 12 ani, din echipa ING Bank România în calitate de Marketing Manager.

Viorel Ruse din poziția de Director Marketing și Comunicare va construi brandul și strategia de poziționare a noii bănci digitale focalizându-se pe o abordare centrată pe client.  
Viorel Vasile are o experiență vastă în banking în aria cardurilor, de peste 15 ani, având o creștere graduală în carieră. Înainte de a fi recrutat în echipa care va dezvolta prima bancă românească de tip neobank, Viorel a dezvoltat proiecte de succes în zona de carduri pentru Alpha Bank România și pentru BRD Finance, contribuind semnificativ la introducerea unor servicii și produse inovatoare pe piața locală.
În primul proiect de neobanking românesc Viorel Vasile va asigura coordonarea Direcției Managementul Cardurilor și va aduce în prim plan tehnologii inovative pentru experiențele de plată, centrate pe echilibrul dintre securitate și usurință în utilizare.
 “Sunt convinsă că oamenii sunt cei care aduc talentul și competențele necesare pentru a transforma viziunea și strategiile organizației în realitate, în orice industrie, dincolo de investițiile în infrastructura de business și tehnologică. Sunt tot mai încântată de faptul că profesioniști consacrați din piață aleg să vină în echipa noastră pentru a contribui la realizarea acestui proiect extraordinar, complex, care va schimba modul de a face banking în România. Viorel Ruse și Viorel Vasile prin expertiza lor profesională vor contribui la conturarea unei culturi organizaționale bazată pe valori puternice și vor provoca salturi importante în industria bancară din România. Le urez bun venit în acest proiect și îi felicit pentru alegerea profesională făcută” - declară Gabriela Nistor, Director General Idea::Bank.
Citeşte mai multe despre: Idea::Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza