Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ebury își deschide birou în București

2213 afisari
Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, specializată în plăți transfrontaliere și credite pentru dezvoltare, își continuă expansiunea europeană cu inaugurarea primului birou în România, condus de către Johan Gabriëls.
Acesta este cel de-al 15-lea birou lansat de companie în 13 țări de pe trei continente în ultimii 5 ani. Ebury intenționează să deschidă până la 10 birouri noi la nivel global și să atingă numărul de 1000 de angajați până la sfârșitul anului curent. În prezent compania are în jur de 650 de angajați. Johan Gabriëls a fost numit General Manager al biroului din România, cu obiectivul declarat de a oferi soluții fintech companiilor locale implicate în comerțul global. Johan are o experiență vastă în sectorul financiar, ultimii 10 ani petrecându-i la conducerea mai multor instituții financiare și bancare de pe piața românească.

"Suntem încântați să aducem pe piața românească soluții financiare cu adevărat inovatoare care vor schimba cu siguranță modul în care vom efectua tranzacțiile internaționale de acum înainte. Ebury își propune să ofere un nivel al serviciilor care până în prezent a fost accesibil preponderent marilor corporații, ajutând astfel un număr cât mai mare de companii din România să crească pe plan internațional.” a declarat Johan Gabriëls, General Manager Ebury România. 

Ebury România a fost înființată ca urmare a cererii din partea companiilor românești pentru plăți internaționale rapide, soluții de gestionare a riscului de schimb valutar și soluții de finanțare a importurilor și exporturilor, răspunzând astfel nevoilor în creștere ale companiilor care derulează afaceri cu parteneri externi.

Juan Lobato, CEO și co-fondator Ebury, spune: "Este o perioadă foarte interesantă pentru compania noastră, în care ne aducem contribuția la dezvoltarea unei noi industrii mondiale. Ne extindem în ritm accelerat prezența la nivel global și intenționăm ca în următoarele 18 luni să recrutăm încă 1.000 de angajați cu scopul de a oferi soluțiile noastre fintech companiilor din diferite țări. Companiile medii din întreaga lume au o nevoie acută de a accesa alternative eficiente de tranzacționare globală, iar acest lucru este ceea ce Ebury le furnizează. Suntem bucuroși să-l avem pe Johan la conducerea echipei noastre din România întrucât el vine cu o experiență valoroasă în domeniul finanțelor și comerțului internațional și cu o înțelegere profundă a mediului de afaceri local. Scopul nostru este să valorificăm această experiență prin intermediul unei tehnologii avansate, punând la dispoziția clienților din România o platformă, deja premiată internațional, și un model de afaceri care să-i ajute să-și atingă sau să-și depășească obiectivele comerciale internaționale."

Citeşte mai multe despre: Ebury

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza