Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox a consiliat Mood Media pentru inchirierea de birouri

3092 afisari
Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a asistat Mood Media Group, o companie internationala specializata in servicii de marketing senzorial, pentru inchirierea unui spatiu de 2,000 mp la parterul UpGround Business Park.
UpGround Business Park este un proiect de birouri de clasa A situat in nordul capitalei, cu acces din B-dul Dimitrie Pompeiu si din Soseaua Fabrica de Glucoza. Cele doua cladiri de birouri ce totalizeaza 60,000 mp gazduiesc numeroase companii internationale precum OMV/ Petrom, Banca Romaneasca, Bancpost, Intel, Honeywell etc. Birourile sunt componenta unei dezvoltari mixte ce cupride un ansamblu rezidential si o galerie comerciala unde opereaza un centru World Class, o clinica Medicover, magazine, restaurante, cafenele etc.
“Alegerea Mood Media valideaza calitatea si succesul proiectului UpGround Business Park, ce se remarca atat printr-o locatie excelenta si un acces facil, cat si prin varietatea facilitatilor oferite si prin eleganta si eficienta spatiului. Solutia propusa companiei Mood Media imbina o utilizare ergonomica a spatiului cu provocarea de a comunica in mod expresiv identitatea de marca si valorile acesteia”, a declarat Mihaela Cnobloch, Director, DTZ Echinox.
La randul sau, Florian Gaurivaud, Director General, Mood Media® Romania, a spus: “Propunerea finala a DTZ Echinox corespunde perfect identitatii si nevoilor noastre de dezvoltare. DTZ a demonstrat, din nou, ca putem conta pe flexibilitatea, organizarea si creativitatea echipei lor”.
Compania Upground Estates este prezenta pe piata imobiliara romaneasca de 12 ani, in urma asocierii a mai multi investitori  de origine britanica si greaca. Proiectul de birouri si rezidential Upground a fost cumparat de divizia de real-estate a Deutsche Bank in prima parte a anului 2008.
Mood Media® Romania este detinuta de Mood Media Corporation, companie internationala specializata in servicii de marketing senzorial pe pietele din America de Nord, Europa, Asia si Australia. Cu birouri in peste 30 de tari, Mood Media® detine posibilitatea unica de a propune servicii multisenzoriale complete clientilor sai globali, cu accent pe pozitionare si personalizare.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza