Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox: The Bridge va găzdui cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri, de peste 1.000 mp

1503 afisari
Centrul de afaceri The Bridge, dezvoltat de grupul Forte Partners în dreptul Pasajului Basarab din București, va găzdui cel mai mare restaurant din cadrul unei clădiri de birouri din Capitală, Boutique Food Hall, cu o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, în urma unei tranzacții intermediate de DTZ Echinox la începutul acestui an.
 
Cu o suprafață închiriabilă de 57.000 mp, The Bridge reprezintă o componentă centrală a noului pol de birouri ce se conturează în zona Pasajului Basarab, prima etapă, cu o suprafață închiriabilă de peste 36.000 mp, având finalizarea programată în luna septembrie a acestui an.

Boutique Food Hall va reprezenta cea de-a treia locație sub brandul Boutique dezvoltată de antreprenorul Radu Stoica, după Boutique du Pain, situată la parterul clădirii Excelsior Center, respectiv Boutique du Pain Junior, de la parterul imobilului AFI Park 2. 

Prin dezvoltarea locației din proiectul The Bridge, Radu Stoica va da brandului "Boutique” o nouă dimensiune, ținând cont că Boutique Food Hall va avea o suprafață de 7 ori mai mare decât Boutique du Pain din strada Academiei.

Radu Stoica, Acționar și General Manager, Boutique du Pain: "The Bridge este o clădire cu o arhitectură generoasă, având pe parter spații cu o înalțime de 6,5 metri, ceea ce ne-a permis să creăm un concept cu o varietate largă de atracții culinare, astfel încât fiecare client să poată găsi la Boutique Food Hall ceva pe gustul lui. Dimineața va funcționa zona de cafenea, care ne-a consacrat deja în rândul consumatorilor din București, la prânz va fi deschis tot Food Hall-ul, iar seara va funcționa un restaurant-bar cu specific American. În prezent, lucrăm la ultimele detalii ale proiectului, iar din luna mai vom intra efectiv pe șantier”.

Arh. Vladimir Mîndru, Yellow Office: "Foarte importantă este interacțiunea clientului cu spațiul. Deși deschis în totalitate, restaurantul concentrează publicul în mai multe puncte, dinamizând și articulând acest spațiu. Vizual, preia elemente retro și integrează elemente legate de istoricul zonei. Ele se vor regăsi într-un spațiu care va funcționa ca un <food market> – zone cu caracteristici diverse vor crea un caracter unitar, un ansamblu.” 

Boutique Food Hall va avea în jur de 50 de angajați, astfel încat la prânz să poată fi deservite 500 de persoane. Conceptul de Food Hall, care prinde avânt în marile orașe din vestul Europei, propune îmbinarea sub același acoperiș a unei vaste palete culinare, de la burgeri, pizza și salate, la bucătăria asiatică și cea mediteraneană.

Cu tranzacții în sectorul HoReCa semnate și în alte proiecte moderne de birouri, precum AFI Park, Union International Centre, BVO sau Ștefan cel Mare Building, DTZ propune soluții variate și inovative pentru deservirea angajaților din centrele de afaceri, în condițiile în care mixul de servicii de la parterul clădirilor reprezintă un element cheie în atractivitatea unui proiect.

Bogdan Gubandru, Business Development Manager, DTZ Echinox: "Boutique Food Hall va fi cel mai mare restaurant deschis la parterul unei clădiri de birouri, iar noul concept, o premieră pentru piața locală, își propune să raspundă nevoilor tot mai variate și sofisticate ale angajaților din București. Restaurantul va beneficia de prezența unui număr de aproximativ 5.000 de angajați în cadrul proiectului The Bridge (în cele doua faze), dar cu siguranță va reprezenta o atracție și pentru alte categorii de consumatori, angajați din alte proiecte învecinate și chiar studenți din campusul Regie, în special prin componenta de restaurant-bar American. Terasa generoasă, cu deschidere către grădină cu vegetație luxuriantă ce va fi amenajată în cadrul proiectului, reprezintă un alt punct forte al locației”.


Parcul de afaceri The Bridge este ridicat pe Șoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Termenul estimat de finalizare pentru prima fază este septembrie 2017, iar lucrările se derulează conform graficului, antreprenorul general fiind compania Bog’Art. 50% din prima fază a proiectului este închiriată către BCR, clădirea fiind finanțată de catre UniCredit Bank.

Elena Tecuță, Office Letting Manager, Forte Partners: "Componenta de <<restaurant & cafenea>> este foarte importantă în proiectele Forte Partners. În timp ce la proiectul din Ștefan cel Mare am adus un restaurant-concept al fondatorilor M60, perfect adaptat unei clădiri boutique din centrul orașului, la The Bridge venim cu un restaurant de mari dimensiuni, care însă nu va face rabat nici la capitolul design, nici la calitatea mâncării și a serviciilor”.

Beneficiind de accesul facil la stația de metrou Grozăvești și Gara de Nord, o conexiune rutieră rapidă cu zona centrala și de nord a Capitalei prin Pasajul Basarab, dar și de vecinătatea Universității Politehnică din București și a Campusurilor Universitare Grozăvești și Regie, zona va cunoaște o dezvoltare imobiliară semnificativă în următorii ani, peste 100.000 de metri pătrați de birouri fiind în prezent în construcție.

Citeşte mai multe despre: DTZ Echinox, The Bridge, Forte Partners

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza