Links Sitemap Business Linker Sitemap

Divizia Private Banking a Raiffeisen Bank primeste trei premii

1865 afisari
Publicatiile internationale Global Finance, Financial Times - The Banker & Professional Wealth Management si Euromoney au desemnat Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania in 2017.
  Divizia de private banking a Raiffeisen Bank (Friedrich Wilhelm Raiffeisen ) are active de peste 1,2 miliarde euro in administrare in Romania. Serviciile sunt adresate unui numar restrans de clienti, cu averi ridicate, care acceseaza consultanta financiara si beneficiaza de solutii personalizate.

Cele trei premii sunt cele mai importante distinctii acordate segmentului Private Banking, oferite in baza unei analize a serviciilor si produselor oferite clientilor efectuata de  specialisti in domeniu.

"Suntem onorati de recunoasterea primita, doi ani la rand si toate cele trei distinctii, inseamna o responsabilitate mare si o confirmare, in plus pentru noi. Eforturile depuse in vederea consilierii clientilor nostri Private Banking sunt astfel recunoscute atat la nivel local cat si international. Contextul local si international in continua schimbare, noile reglementari, riscurile si oportunitatile ce apar constant si cu mare viteza constituie motive temeinice pentru care un bancher personal bine pregatit si informat inseamna valoare adaugata pentru clientii de Private Banking. Rolul nostru este acela de a oferi solutii individualizate fiecarui client, cu acces la un univers larg de alternative investitionale, cu expunere globala sau regionala, consultanta financiara oferita sprijinind astfel clientii nostri in indeplinirea obiectivelor financiare. Acesta este angajamentul nostru pe termen lung” a declarat Andra Ion, Director vanzari Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Aceaste distinctii sunt inca o confirmare a calitatii serviciilor oferite de Raiffeisen Bank, dupa ce si in 2016, divizia Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost desemnata "Cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania" de cele trei publicatii financiare internationale: Global Finance, The Banker&Professional Wealth Management si Euromoney. 

Raiffeisen Bank este o banca universala de top care deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si  5.600 de companii. Reteaua bancii in Romania numara 466 de unitati, peste 1.200 de ATM-uri, aproximativ 18.000 de EPOS-uri si  164 de MFM (automate multifunctionale).
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza