Links Sitemap Business Linker Sitemap

Diverta deschide un nou magazin al rețelei în Promenada Mall

1420 afisari
Diverta, retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor, a deschis un nou magazin al reţelei, în incinta mall-ului Promenada. Până pe 30 septembrie, clienţii pot beneficia de campania promoţională Bags to school lansată de retailer în reţeaua naţională de magazine şi în magazinul online dol.ro, care include discounturi de 20% la ghiozdanele Herlitz şi ghiozdane cu licenţă, complet echipate, la preţuri începând de la 60 de lei.
Magazinul din Promenada Mall este amenajat pe o suprafaţă de 170 mp, urmând ca până în noiembrie să se extindă cu un spaţiu adiacent de 100 mp. Acesta vine în întâmpinarea clienţilor cu mixul unic de produse caracteristic retailerului, în care se regăsesc cele mai căutate cărţi, jucării, gadget-uri, colecţii şcolare, dar şi papetărie de calitate. Toţi clienţii care trec pragul magazinului în prima luna de la deschidere (15 august – 15 septembrie), vor beneficia de 10% discount pentru orice achiziție. Campania "Bags to School” aduce în atenția părinților și copiilor deopotrivă un subiect de interes: meseriile viitorului. Campania constă în promoția "20% reducere la ghiozdanele Herlitz” și prezintă publicului meserii pe care este posibil ca școlarii de acum să le urmeze în viitor. Pe lângă ghiozdanele Herlitz și ghiozdanele personalizate cu eroii preferați ai copiilor – Spiderman, Mickey Mouse și personajele din Frozen, în cadrul campaniei "Bags to school”, Diverta pune la dispoziția clienților cărți Disney de la editura Litera Mică , precum și noi instrumente de scris Stabilo și Online.

"Magazinul Diverta din Promenada Mall este al doilea deschis anul acesta şi face parte din planul nostru de extindere a reţelei. Acesta vine în completarea celor şase magazine Diverta din capitală, localizate în cele mai importante centre comerciale şi în puncte cheie ale oraşului. În paralel, am lansat şi sezonul "Bags to School” prin care vrem să venim în întâmpinarea părinţilor şi copiilor cu oferte atractive la cele mai căutate şi de calitate articole şcolare”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

 
Citeşte mai multe despre: Diverta, Promenada Mall

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza