Links Sitemap Business Linker Sitemap

Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo pentru IMM-uri și corporații

1515 afisari
Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo, care permite companiilor să creeze modele de afaceri și de decizie, precum și să o integreze cu sistemele pe care le folosesc deja. Creată de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management a Deloitte România, platforma se adresează IMM-urilor și corporațiilor, precum și autorităților publice centrale și locale.
"Deloitte este lider global în consultanța în tehnologie, o linie de servicii pe care am dezvoltat-o semnificativ și în România. Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezintă o necesitate pentru a-și îmbunătăți productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-și deservi mai bine clienții și pentru a gestiona mai eficient relația cu angajații. Processo este o platformă software care permite companiilor din numeroase industrii să beneficieze de automatizare printr-o implementare agilă”, a declarat Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță, Deloitte România.

Potrivit companiei, Processo răspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor și a bugetelor, a sarcinilor și a echipelor, a contractelor și a proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronică a documentelor în conformitate cu legislația locală.

"Am construit această platformă suplă, low-code, pentru companii care doresc să accelereze transformarea digitală și să definească sau să-și îmbunătățească procesele interne, asigurând în același timp respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, precum și să-și gestioneze mai bine documentele și rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terță platformă pentru schimb de date, fiind astfel o soluție ideală pentru companiile care utilizează diferite sisteme interne care acum trebuie integrate”, a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte România.

Practica de Consultanță a Deloitte România s-a consolidat în ultimii ani prin extinderea competențelor în automatizarea proceselor robotizate (robotic process automation - RPA) și în data analytics.
Citeşte mai multe despre: Deloitte

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza