Links Sitemap Business Linker Sitemap

DAAS raporteaza cresterea cifrei de afaceri pe primul semestru

5845 afisari
Furnizorul de servicii si echipamente pentru industriile retail si Horeca DAAS Romania a raportat la sfarsitul semestrului intai afaceri de 38,6 milioane lei (8,8 milioane euro), in crestere cu 47% fata de aceeasi perioada din 2011. Anul trecut, la finalul primului semestru, DAAS înregistra vanzari totale de circa sase milioane euro.
“Cresterea e sustinuta în continuare de proiectele din retail, pe fondul dezvoltarii pietei in 2012 si de majorarea cotei noastre de piata pe acest segment de la 32 la 34 de procente”, a declarat Daniel Mocanu, director general si actionar majoritar DAAS.
Compania a precizat ca in aceasta perioada a realizat proiecte pentru magazine noi sau remodelari Billa, Mega Image, Cora, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, iar pentru industria Horeca are finalizate si in desfasurare bucatarii, baruri, spalatorii pentru o serie de obiective din Bucuresti si din tara, printre care: Hotel Doubletree by Hilton Oradea, Hotel Europa Royale Bucuresti, Complex Vila 23 Snagov, Fabrica Spring Time, restaurantele Pizza Hut si  Domino’s, remodelari Lukoil, o serie de restaurante din Palas Mall Iasi, Hotel Oltul Baile Tusnad, Hotel Prezident Olanesti.
“Tinand cont de rezultatele din semestrul intai si de informatiile care vizeaza activitatea noastra pentru semestrul doi, suntem increzatori ca vom atinge tinta de 25 milioane euro pe care ne-am stabilit-o pentru anul acesta”, a adaugta Mocanu.
DAAS si-a dezvoltat începand cu  anul 2007 propriul sistem de monitorizare al instalatiilor frigorifice din  magazinele de retail, oferind in prezent clientilor monitorizare in regim non stop.
Compania activeaza pe piata din Romania din 1993 si acopera in prezent teritoriul Romaniei cu cinci birouri in Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj, Iaşi si prin reprezentanţi de vanzari si service in Craiova, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Satu-Mare. In Bucuresti si Constanta, birourile sunt completate de magazine de prezentare si vanzare.
Citeşte mai multe despre: DAAS

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza