Links Sitemap Business Linker Sitemap

Credit Europe Bank are noi oferte pentru IMM-uri

2916 afisari
Credit Europe Bank a introdus începând cu luna februarie o ofertă destinată IMM-urilor care deschid depozite bancare și a reactivat pachetul Cont Nou (New Account), gândit de asemenea pentru noii clienți din categoria IMM.
Potrivit băncii, clienţii noi IMM beneficiază de deschiderea gratuită a contului curent şi de comision zero de administrare în primele 6 luni. În plus, dacă clienții optează și pentru oferta E-discount IMM, aceștia vor primi reduceri de comisioane de până la 100% pentru operaţiunile derulate prin intermediul platformei de Internet banking.
Credit Europe Bank vine de asemenea şi cu o nouă ofertă adresată IMM-urilor care aleg să îşi constituie şi depozite. Unul dintre beneficii se aplică depozitelor mai mari de 50.000 euro sau de 200.000 lei, ale căror titulari vor avea posibilitatea să-și negocieze rata dobânzii. Totodată, comisioanele de administrare și de depunere numerar sunt 0 pe toată durata menţinerii depozitelor, iar deschiderea de cont este scutită de orice comision. În plus, ca şi în cazul pachetului Cont Nou (New Account), clienţii care utilizează serviciul de internet Banking prin opțiunea E-discount IMM vor fi scutiți cu până la 100% de comisioane.
“Dorim să propunem clienţilor noştri întotdeauna oferte flexibile, cu avantaje tangibile. Prin noile campanii si pachete destinate IMM-urilor putem oferi  companiilor o mobilitate mai ridicată a operațiunilor precum și adăuga reduceri de comisioane”, a declarat Yakup Cil, Chief Corporate Banking Officer, Credit Europe Bank. 
Citeşte mai multe despre: Credit Europe Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza