Links Sitemap Business Linker Sitemap

Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania a fost reales

2255 afisari
Horia Ciorcilă, fondator BT şi Preşedinte al Consiliului de Administrație din anul 2002, a primit al cincilea mandat consecutiv pentru această funcție, în urma votului dat de acționarii Băncii Transilvania, care au ales Consiliul de Administrație pentru următorii patru ani, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor care a avut loc la Cluj-Napoca.
De asemenea, cei şase membri CA au obținut un nou mandat din partea acționarilor. "Mulțumesc acționarilor pentru încredere, sunt cât se poate de onorat. Sunt încrezător în planurile ambiţioase de consolidare a băncii şi a Grupului Financiar Banca Transilvania. Continuăm împreună povestea de succes BT”, declară Horia Ciorcilă.

Componența Consiliului de Administrație al băncii este următoarea: Horia Ciorcilă – Preşedinte şi membrii Ivo Gueorguiev (Marea Britanie), Thomas Grasse (Germania), Doru Lionăchescu, Costel Ceocea, Vasile Puşcaş şi Mirela Bordea.

În perioada 2014–2018, sub coordonarea Consiliului de Administrație, banca a marcat o serie de rezultate remarcabile, cum ar fi:

·    - Cota de piață BT a crescut cu 4%, Banca Transilvania ajungând în anul 2016 pe locul 2 în topul băncilor din România.

·      -  BT a devenit una dintre cele mai mari 100 de bănci din Europa.

·      -  S-au înregistrat cele mai mari randamente ale capitalurilor băncii.

·      -  Banca Transilvania a marcat două dintre cele mai mari achiziții din țară: Volksbank România şi Bancpost.

·      -  BT, cotat cel mai valoros brand bancar din România (Brand Finance România 2017) şi singurul brand românesc din topul celor mai valoroase branduri bancare din lume, Brand Finance Banking 500 (2018).
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza