Links Sitemap Business Linker Sitemap

Compania de colectare și management al creanțelor Top Factoring își va desfășura activitățile sub brandul Intrum

898 afisari
Rebranding în industria de colectare de creanțe. O companie românească va operă sub numele leaderului mondial de credit management, Top Factoring, companie preluată în 2017 de către Intrum, leaderul mondial în credit management, își va desfășura acțiunile sub brandul Intrum România.
Intrum Justiția a cumpărat Top Factoring în luna aprilie 2017 de la fondul de investiții Reconstruction Capital ÎI Limited (RC2) deținut de Ion Florescu cu sumă de 25 de milioane de euro. În iunie 2017, Intrum Justiția fuzionează cu Lindorff, devenind astfel leaderul mondial în credit management și recuperare de creanțe, cu operațiuni în 24 de țări din Europa și 160 de parteneri în intraga lume.
 Începând cu 20 martie 2018, echipă de peste 250 de persoane a Top Factoring își va desfășura operațiunile de colectare sub brandul Intrum România, aderând astfel la brandul internațional Intrum, leader în această industrie. 
 Cătălin Neagu, fondatorul Top Factoring rămâne în continuare pe poziția de Managing Director în cadrul Intrum România.
 
“Daca 2017 a fost un an de tranziție și de aderare la metodele și know-know-ul Intrum, pentru 2018 ne propunem că sub brandul suedez Intrum să ne impunem în top 3 jucători pe piață de credit management și colectare de creanțe din România. Obiectivul nostru să deschidem calea spre o economie puternică, sănătoasă și să oferim întotdeauna valoare adăugata pentru clienții noștri dar și pentru clienții acestora.”, declară Cătălin Neagu.
 
 Intrum România își propune că în anul 2018 să investească în portofolii garantate, crescând astfel cifră de afaceri a companiei cu  30-35% față de anul precedent. Această creștere presupune bineînțeles și dezvoltarea echipei. În premisă expansiunii, compania a schimbat de curând sediul, desfășurându-și în prezent activitarile pe o suprafața de peste 2500 metri ai unei clădiri de birouri premium.   
 
 “O economie puternică presupune și dezvoltarea de locuri de muncă iar noi, ne asumăm acest obiectiv 100%. Ne dorim să atragem talente, alături de care să venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii dedicate, personalizate și astfel să îi ajutăm în menținerea unui cashflow pozitiv.”, mai spune Cătălin Neagu.
 
 Expertiză grupului Intrum se bazează pe o experiență de peste 100 de ani și pe un portofoliu de peste 100.000 de clienți la nivel internațional. Pe termen lung, compania mizează pe digitalizare, facilitând astfel procesele operaționale și timpul de reacție la schimbări minore sau majore atât din mediul economic cât și din mediul organizațional.
 
 
 
 
 Despre Intrum: 
 Inturm este leaderul în industria de servicii de credit management cu o prezența în 24 de țări din Europa. Intrum ajută companiile să prospere oferindu-le soluții dedicate pentru îmbunătățirea fluxului de numerar și a profitabilității. Una dintre misiunile noastre este să ne asigurăm de faptul că persoanele și companiile devin libere de datorii. La Intrum le asigurăm tot suportul în acest proces. La nivel internațional, Intrum este formată dintr-o echipă de peste 8000 de profesionalisti dedicați care deservesc peste 100.000 de companii din toată Europa. În septembrie 2017, Intrum a anunțat închiderea anului financiar cu venituri estimate la 1,262 milioane de euro. Sediul central Intrum este localizat în Stockholm, Suedia iar compania este listată la bursă Nas

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza