Links Sitemap Business Linker Sitemap

Compania aeriană flydubai deschide un birou în clădirea Eminescu Offices

174 afisari
Compania aeriană flydubai deschide un birou în clădirea Eminescu Offices din centrul Bucureștiului, tranzacție întermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Compania, cu sediul central în Dubai (Emiratele Arabe Unite), a fost fondată în 2008 și operează ruta aeriană București - Dubai din anul 2012.
Elena Iaru, consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: ”Ne bucurăm să observăm că pe piața închirierilor de birouri sunt prezente companii din diverse domenii de activitate, în afară de cele tradiționale din IT&C, financiar sau servicii profesionale. În contextul interesului în creștere al românilor pentru destinațiile exclusiviste sau cele exotice, inclusiv Dubai-ul, flydubai se evidențiază ca una dintre cele mai dinamice companii aeriene de pe piața locală. Amplasat în zona centrală a Bucureștiului, noul birou oferă vizibilitate și acces excelent, permițând companiei să continue să ofere clienților săi servicii și produse la cele mai înalte standarde”.
Clădirea de birouri Eminescu Offices este dezvoltată de compania Akcent Development și este administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox. Eminescu Offices este un proiect premium, o clădire de birouri cu un design deosebit şi o faţadă exterioară ce se încadrează în profilul zonei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete.

Eminescu Offices este o clădire boutique care revitalizează zona istorică Eminescu şi oferă chiriaşilor un acces facil la transportul public, la stații de autobuz şi de metrou. Prin poziţionarea ultracentrală, în vecinătatea zonelor Universitate, Piaţa Romană, Calea Moşilor şi Ştefan cel Mare, clădirea are acces la o gamă largă de servicii, precum restaurante, cafenele, farmacii sau bănci.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza