Links Sitemap Business Linker Sitemap

Clienții Gaz Sud, Grup Dezvoltare Retele și Premier Energy își pot achita facturile la terminalele ZebraPay

1813 afisari
Clienții Gaz Sud, Grup Dezvoltare Retele si Premier Energy își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, rețeaua de terminale de plată self-service. Terminalele de plată ZebraPay se găsesc în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.
"Ne dorim să le oferim clienților nostri un real one-stop-shop, iar introducerea serviciului de plată a facturilor emise de Gaz Sud,  Grup Dezvoltare Retele si Premier Energy vine în completarea unei palete largi de servicii, cum ar fi reîncărcarea cartelelor prepaid, achiziționarea de bilete de tren sau bilete la diverse evenimente, plata rovinietei și a facturilor”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Clienții Gaz Sud,  Grup Dezvoltare Retele sau Premier Energy care vor alege să își plătească facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge doar 4 pași: selectarea serviciului, selectarea furnizorului, scanarea codului de bare de pe factură şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe. Pe  chitanță sunt tiparite toate detaliile tranzacției, iar la “Stare tranzacție” apare mesajul: “Reușită”.

Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1850 de terminale de plată, amplasate în peste 350 de localități din țară. Compania a acordat o atenție deosebită și portofoliului de servicii oferite clienților. Până în prezent există 94 de servicii, printre care amintim: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza