Links Sitemap Business Linker Sitemap

Clienții Garanti Bank pot plăti extrasele de cont pentru Bonus Card prin PayPoint

1775 afisari
PayPoint România, operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Garanti Bank au semnat un acord pentru colectarea plăților aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al băncii, Bonus Card.


Terminalele PayPoint se găsesc în peste 8.350 magazine de proximitate din întreaga ţară, atât în zone urbane cât şi în cele rurale.
"Acest parteneriat vine în întâmpinarea utilizatorilor Bonus Card cu o soluţie flexibilă şi modernă pentru plata extraselor de cont lunare. Suntem convinşi că avantajele sistemului PayPoint vor fi extrem de apreciate de clienţii Garanti Bank, întrucât răspund nevoilor de  transparenţă, siguranţă şi comoditate, aspecte atât de importante mai ales atunci când vine vorba de servicii financiare. Plăţile pot fi efectuate în toate cele peste 8.350 de magazine de proximitate cu program prelungit, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, iar economisirea timpului, lipsa efortului sau a costurilor suplimentare sunt doar câteva din beneficiile ce recomandă serviciile noastre", a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
"Obiectivul nostru este de a îmbunătăți constant nivelul de satisfacție al clienților noştri. Astfel, ne bucurăm să semnăm acest parteneriat cu PayPoint, intenția noastră fiind să le oferim posesorilor de Bonus Card opțiuni de plată a extrasului de cont lunar convenabile, comode, eficiente din punctul de vedere al timpului și ușor de folosit", a declarat Emre Unal – Director Carduri Garanti Bank.

Citeşte mai multe despre: PayPoint România, Garanti Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza