Links Sitemap Business Linker Sitemap

Christian Sewing: Deutsche Bank trebuie sa isi redobandeasca 'foamea de afaceri'

270 afisari
Deutsche Bank trebuie sa isi redobandeasca "foamea de afaceri", a declarat noul director general al celei mai mari banci din Germania, Christian Sewing, numit in functie duminica seara in locul britanicului John Cryan, transmite Bloomberg.
Deutsche Bank are din nou un neamt la conducere: Trebuie sa ne redobandim foamea de afaceri
Sewing, care inainte de numire era directorul operatiunilor de retail ale Deutsche Bank, a spus ca banca trebuie sa ia decizii mai rapid si sa elimine birocratia inutila.
"Inceputul de an a fost solid, dar aceasta nu poate fi ambitia noastra. In privinta veniturilor, trebuie sa ne redobandim foamea de afaceri", a afirmat Sewing intr-o scrisoare adresata angajatilor, publicata luni.

Sewing, in varsta de 47 de ani, a fost numit duminica seara ca inlocuitor al directorului general John Cryan, in cadrul reorganizarii consiliului de administratie care are ca scop reluarea cresterii veniturilor. Decizia a pus capat tensiunilor puternice din ultimele doua saptamani din cadrul celei mai mari banci de investitii din Europa, pe parcursul carora Cryan s-a luptat sa isi pastreze functia, in timp ce presedintele bancii a discutat cu posibili inlocuitori ai acestuia.

"Numirea lui Sewing in functia de CEO este o solutie inteligenta. Deutsche Bank trebuie sa se foloseasca acum de sansa de a-si reanaliza din nou strategia. In special in domeniul activitatilor de investment banking consideram ca este nevoie de ajustare", a apreciat Ingo Speich, manager de fonduri la Union Investment.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza