Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank ofera noi facilitati in cadrul Creditului APIA

3560 afisari
CEC Bank a anuntat continuarea sustinerii beneficiarilor Masurii 215, plati privind bunastarea animalelor, porcine, si, incepand cu data de 21 februarie 2013, ofera noi facilitati la accesarea produsului de creditare dedicat.
Astfel, clientii eligibili se pot prezenta in continuare la sediile CEC Bank cu adeverintele emise de APIA pentru acordarea de noi finantari, iar in cazul clientilor care au contractat deja un credit in baza primei adeverinte, acesta se poate suplimenta cu suma reprezentand 25% din valoarea sprijinului solicitat in baza celei de-a doua adeverinte emise de APIA.

Potrivit bancii, produsul de creditare, lansat la finalul anului 2012, permite beneficiarilor Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - porcine, finantarea capitalului de lucru in vederea desfasurarii activitatilor curente, inclusiv pentru plata obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete.
Creditele se acorda in lei, iar valoarea creditului poate fi de pana la 80%-85% din valoarea sumelor mentionate in adeverintele emise de APIA, in functie de performanta financiara a clientului.
“Prin acordarea acestor noi facilitati, CEC Bank vine in sprijinul clientilor sai, oferind posibilitatea de a obtine o valoare mai mare a creditului sau de a suplimenta creditul contractat initial”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank, APIA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza