Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank majoreaza dobanzile depozitelor in lei

1579 afisari
CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii, in lei, destinate clientilor persoane fizice si juridice. Astfel, rata de dobanda aferenta depozitelor pentru persoane fizice ajunge la 4,50% p.a. in cazul depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii constituite pe 36 luni, iar pentru persoanele juridice, rata de dobanda ajunge la 2,00% p.a., in cazul depozitelor pe 12 luni.
Potrivit bancii, depozitele pot fi constituite prin intermediul celor peste 1.000 de unitati teritoriale ale CEC Bank, din care aproximativ 500 sunt dispuse in mediul rural, precum si prin solutiile digitale ale Bancii - CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC. Depozitele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Mai mult, incepand cu data de 25.07.2019, conturile curente standard CEC Bank ale clientilor persoane fizice beneficiaza de dobanda la vedere de 0,10% p.a.

"Prin majorarea dobanzilor, CEC Bank continua traditia si se reafirma drept un sustinator activ al unui comportament responsabil de economisire. E doar una din surprizele pe care le pregatim clientilor nostri in cursul acestui an, pe masura ce demaram sarbatorirea a 155 de ani de economisire romaneasca prin intermediul bancii noastre”, a declarat domnul Laurentiu Gabriel Mitrache, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza