Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala destinata finantarii nevoilor curente de capital de lucru

61 afisari
CEC Bank deruleaza pana la 31 martie 2018 o campanie promotionala destinata finantarii nevoilor curente de capital de lucru.
Astfel, clientii persoane juridice care detin cel putin o facilitate de credit de investitii in cadrul bancii pot garanta, la contractarea finantarilor aflate in campanie, cu ipoteci de rang subsecvent asupra bunurilor mobiliare si/sau imobiliare aflate deja in garantie la creditul/ele de investitii aflate in derulare. In cadrul campaniei pot fi accesate urmatoarele tipuri de credite: Linia de credit; Creditul special pentru finantarea activitatii curente; Creditul pentru finantarea stocurilor. Caracteristicile finantarilor acordate in cadrul campaniei promotionale sunt urmatoarele:

Moneda: lei; Valoarea maxima: in limita ratelor de principal rambursate, aferente creditelor de investitie, dar nu mai mult de 30% din cifra de afaceri; Garantii: -       Ipoteca de rang subsecvent asupra bunurilor mobiliare si/sau imobiliare aflate in garantie la creditele de investitii;

-       Ipoteca reala mobiliara asupra conturilor curente deschise la Banca;

-       Contract de fideiusiune semnat cu actionarii/asociatii majoritari sau cu administratorii si, dupa caz, cu sotul/sotia acestora;

Comision de analiza: 0 lei; Comision de gestiune diminuat cu 50% fata de standardul practicat de Banca. "Conform misiunii asumate, CEC Bank continua sa se implice activ in orice proiect care are drept scop sustinerea mediului de afaceri, a antreprenoriatului si a segmentului IMM. Prin lansarea acestei campanii promotionale, ne dorim sa venim, o data in plus, in intampinarea nevoilor clientilor nostri persoane juridice cu instrumente de finantare dedicate, oferite in conditii flexibile si avantajoase", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank.

Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.