Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank lanseaza contul pentru gestiunea TVA

1618 afisari
Ca urmare a publicarii Ordonantei nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA, CEC Bank a anuntat lansarea Contului de TVA, destinat clientilor persoane juridice impozabile inregistrate in scop de TVA. Acest produs va fi disponibil clientilor ulterior datei de 1 octombrie 2017, conform reglementarilor nationale.
  Potrivit bancii, Contul de TVA prezinta multiple beneficii:

comision 0 de deschidere si inchidere de cont; comisioane 0 la incasari intra si interbancare; comision 0 la plati decontate in sistem intrabancar si comisioane reduse cu 50% la platile interbancare efectuate prin intermediul CEC Bank Mobile Banking si Internet Banking CEConline; comision 0 pentru depunerile in numerar efectuate de persoanele autorizate; comision 0 de administrare in cazul clientilor care achizitioneaza sau detin Pachetul IMM CEC Bank, prin includerea in mod gratuit a contului in pachet.  Conform prevederilor Ordonantei, persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA potrivit art. 316 din Codul fiscal au obligatia sa deschida si sa utilizeze cel putin un cont de TVA pentru incasarea si plata TVA. Mai mult, conform articolelor 23 si 24, persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care opteaza pentru plata defalcata a TVA in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2017 beneficiaza de o serie de facilitati in situatia in care indeplinesc cumulativ conditiile mentionate in reglementarea legala.

"Pentru a aplica in mod eficient prevederile Ordonantei 23/2017 privind plata defalcata a TVA, clientii nostri vor avea la dispozitie Contul de TVA de la CEC Bank, prin care pot derula facil si in conditii avantajoase de costuri operatiunile dispuse de noua legislatie", a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank.

 

Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza