Links Sitemap Business Linker Sitemap

Carrefour pregăteşte deschiderea unui nou hipermarket în Bucuresti

4814 afisari
Carrefour România a anunţat securizarea unui nou spatiu pentru hipermarket în Bucuresti, în centrul comercial dezvoltat de NEPI pe platforma fostei uzine Vulcan.
Astfel, în cursul lunii octombrie, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.700 mp în cel mai nou centru comercial al Bucureştiului, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul trei 2013.Acest centru comercial va fi dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ opt hectare aparţinând fostei uzine Vulcan şi va include pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 3.000 mp, un “strip mall’’ cu câteva unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră, construite pe o suprafaţă suplimentară de aproximativ 15.000 mp  şi un restaurant de tip “drive in” cu o suprafaţă de aproximativ 500 mp. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie aproximativ 1.000 locuri de parcare. Dezvoltarea proiectului va incepe imediat ce autorizaţiile finale vor fi aprobate de către autorităţile competente.
”Prin prezenţa hypermarket-ului Carrefour – retailerul alimentar preferat al românilor,  în acest nou centru comercial ce va fi dezvoltat în Bucureşti ne dorim să venim mai aproape de clienţii noştri şi în întâmpinarea nevoilor acestora. Acest centru comercial va beneficia de o locaţie uşor accesibilă atât din bulevardul Mihail Sebastian cât şi din Şoseaua Progresului şi de un mix comercial atractiv astfel încât să oferim o experienţă de cumpărături cât mai placută clienţilor noştri. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploieşti”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.
“Cu sprijinul şi cooperarea autorităţilor ne dorim ca în trimestrul trei 2013 să putem oferi publicului bucureştean o nouă zonă comercială complexă aproape de casă, care în acelasi timp va revigora o zona importanta din sud-vestul Capitalei. In Decembrie 2011 am initiat cu Carrefour un parteneriat pe termen lung prin redezvoltarea zonei comerciale de la Ploiesti si  avem incredere ca si acest proiect va fi unul de succes“, a declarat Tiberiu Smaranda, development executive, NEPI.
Citeşte mai multe despre: Carrefour, NEPI

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza