Links Sitemap Business Linker Sitemap

Carrefour își extinde rețeaua de supermarketuri la Constanța

4647 afisari
În urma unui parteneriat încheiat recent cu Aliment Murfatlar, un brand ce are o tradiție de peste 20 de ani în Constanța, Carrefour Romania a închiriat șase magazine în orașul de la malul mării, care au o suprafață totală de vanzare de 3.425 mp, acestea urmand a activa sub sigla Carrefour Market.
“În curand, în Constanța, vom deschide cele șase supermarket-uri Carrefour Market. Carrefour are deja în Constanța un hypermarket și suntem convinsi că și supermarket-urile noastre vor fi apreciate de către constănțeni”, a declarat Francois-Melchior de Polignac, Director General, Carrefour Romania.
“A venit timpul unei schimbari pentru Aliment Murfatlar”, a declarat Elena Corniciuc, Director General și Președintele Consiliului de Administrație la Aliment Murfatlar. “Ne bucurăm că în magazinele noastre din șase zone ale orașului: Antoniadis, Piața CET,  Tomis  IV, Piața Tomis Nord sau Al. Lapușneanu și 1 Decembrie, clientii nostri fideli, și nu numai, vor putea aprecia varietatea și calitatea  produselor și serviciilor oferite de  retailerul internațional de prestigiu Carrefour Romania”.
În Romania, Grupul Carrefour numără în prezent, 24 de hypermarket-uri Carrefour, 59 de supermarket-uri Carrefour Market și opt magazine de proximitate Carrefour Express.
Citeşte mai multe despre: Aliment Murfatlar, Carrefour

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza