Links Sitemap Business Linker Sitemap

Carrefour cauta un nou spatiu in Arad

2903 afisari
Carrefour confirma retragerea din Armonia Arad Shopping Center, in urma anuntului IMMOFINANZ Group, proprietarul centrului comercial, care in contextul economic actual a hotarat reconversia sit-ului intr-o alta destinatie comerciala.
In aceste conditii, Carrefour Romania va inchide incepand cu data de 30 august magazinul din incinta acestui centru comercial. Cu toate acestea, Carrefour nu va iesi de pe piata aradeana, astfel ca in prezent cauta activ un alt sit comercial pentru a-si reloca activitatea.
Armonia Center Arad a fost inaugurat in luna mai 2008 si pe langa un hipermarket Carrefour in suprafata totala de 12.550 mp mai include un magazin Bricostore si o galerie comerciala cu aproximativ 80 de magazine.
“Carrefour întelege necesitatea de reconversie a acestui centru comercial si are încredere in determinarea si capacitatea IMMOFINANZ Group de a redezvolta intr-o maniera pozitiva aceasta zona comerciala pentru a creste atractivitatea orasului per ansamblu”, a declarat Francois Melchior de Polignac, director general, Carrefour România.
La randul sau, Anca Damour, director Carrefour Property Romania, a declarat: “Piata imobiliara este o zona a economiei mereu în schimbare, extrem de volatila si sensibila la evolutii în plan micro si macro economic. Daca în plin boom economic, piata imobiliara din România a cunoscut o expansiune fara precedent, în prezent, restrangerea activitatii economice in diverse domenii a determinat o regandire a multor sit-uri comerciale. In situatia reconversiei centrului comercial Armonia Arad, Carrefour Property Romania, bratul imobiliar al Carrefour in Romania, se implica activ în identificarea unor sit-uri comerciale in interiorul orasului pentru relocarea activitatii magazinului existent”.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza