Links Sitemap Business Linker Sitemap

C&W Echinox anunţă extinderea biroului Consignor din Victoria Center

1378 afisari
Compania internaţională de software Consignor, specializată în realizarea de software pentru managementul livrărilor, își extinde biroul din București în clădirea Victoria Center din centrul Capitalei, unde va ocupa 2.000 de metri pătraţi în următorii cinci ani. Tranzacţia, intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, presupune securizarea suprafeţei existente, de 1.500 de metri pătraţi și contractarea unui spaţiu suplimentar de 500 de metri pătraţi din toamna anului 2020.
Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: "Această tranzacţie reconfirmă tendinţa ultimilor ani, în care firmele de IT, cel mai dinamic sector în piaţa locală de birouri, investesc în sedii de calitate, situate în zone centrale, cu acces la mijloace de transport în comun și o gamă largă de servicii. Totodată, extinderea Consignor reprezintă o nouă dovadă că Bucureștiul are un bazin extins de talante IT, fiind o destinaţie strategică pentru marile companii de profil.” Andreea Nedelcu, Country Manager Consignor: "Suntem într-o perioadă de creștere rapidă și, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilitățile noastre trebuie să crească. În ultimii ani, Consignor Group a investit foarte mult în dezvoltarea de software și a constatat că Bucureștiul este locul potrivit să angajăm noi talente în dezvoltarea IT. Prin urmare, este extrem de important să rămânem atractivi pentru angajații noștri și să fim într-o locaţie cât mai avantajoasă pentru ei.”

Victoria Center este o clădire clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de circa 8.500 de metri pătraţi, în portofoliul companiei germane GLL Real Estate Partners, unul dintre cei mai mari investitori din piaţa de birouri locală. Imobilul are un grad de ocupare de 100%, fiind situat la intersecţia dintre Calea Victoriei și strada Frumoasă, la 300 de metri de staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Citeşte mai multe despre: Cushman and Wakefield Echinox, Consignor

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza