Links Sitemap Business Linker Sitemap

Biochem Constanta opteaza pentru SocrateOpen

3667 afisari
Distribuitorul de seminte, pesticide si ingrasaminte Biochem Constanta a ales sa implementeze solutia ERP&CRM open source de la BITSoftware, SocrateOpen.
Potrivit companiei, decizia a fost luata din dorinta de a imbunatati controlul asupra activitatilor desfasurate si de a beneficia de o solutie ERP/CRM open source, moderna, adaptabila, de clasa mondiala, capabila sa ajute la dezvoltarea rapida a afacerii si la consolidarea relatiilor cu clientii si furnizorii.
SocrateOpen ERP&CRM, sistemul ales de Biochem pentru eficientizarea si optimizarea proceselor operationale, este solutia completa pentru companiile care isi deruleaza activitatile in zona de agro. SocrateOpen permite imbunatatirea gestionarii trasabilitatii productiei realizate, managementul culturii prin urmarirea profitabilitatii pe tipuri de culturi, realizarea unui sistem de raportare eficienta, cresterea productivitatii angajatilor si posibilitatea operarii in sistem din orice locatie, prin utilizarea interfetei web. Spre deosebire de alte solutii de acest tip, SocrateOpen include si functionalitate pentru gestiunea relatiior cu clientii (CRM), venind astfel in sprijinul organizarii, automatizarii si sincronizarii vanzarilor, marketing-ului, serviciilor pentru clienti si suportului tehnic. Cu ajutorul modulului CRM, companiile care activeaza in industria agro isi pot optimiza activitatile de ofertare si contractare si pot imbunatatii gestionarea contractelor si relatia si comunicarea cu partenerii actuali (clienti si furnizori de cereale), atragandu-si si castigandu-si in acelasi timp noi clienti.

Citeşte mai multe despre: Biochem, BITSoftware

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza