Links Sitemap Business Linker Sitemap

BETANO.com devine partenerul principal al Ligii 1 pentru două sezoane

172 afisari
BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au anunțat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atât pentru sezonul curent, cât și pentru cel următor. Astfel, Liga 1 devine "Liga 1 Betano" pentru sezoanele 2017/2018 și 2018/2019. Parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a susține industria sportivă din România.

Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor și inițiativelor sportive din România și din alte țări în care operează.

“Liga 1 Betano” aduce o nouă identitate vizuală pentru Campionatul Național de Fotbal, dar păstrează caracteristicile unice ale ligii. Un nou logo a fost special conceput să rezoneze cu microbiștii de toate vârstele, integrând stindardul de luptă dacic.

Parteneriatul dintre BETANO.com și LPF include o serie de beneficii, printre care se numără expunerea logo-ului comun, Liga 1 Betano, pe stadioane, on-screen și pe materialele de difuzare ale Ligii sau streaming-ul live al meciurilor pe platforma BETANO.com și multe altele. În plus, parteneriatul oferă BETANO.com posibilitatea de a crea experiențe autentice fanilor, prin desfășurarea de activități speciale pe toate stadioanele din Liga 1, în timpul tuturor meciurilor din Liga 1.

„Suntem mândri să avem un rol activ pe cea mai importantă scenă a fotbalului românesc, în calitate de parteneri ai LPF. Prețuim sportul și îl sprijinim prin parteneriate, sponsorizări și un număr semnificativ de proiecte conexe.

Pe lângă “Liga 1 Betano”, suntem partenerii a peste zece cluburi și peste zece atleți (incluzând câștigători ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociații și academii Olimpice, în trei țări.

Acesta este motivul pentru care “Liga 1 Betano” vine ca o evoluție naturală a planului nostru strategic, urmărind să sporească gradul de recunoaștere și să sprijine adevărata performanță sportivă. Suntem încrezători că această colaborare va contribui la îmbunătățirea imaginii fotbalului românesc, atât pe plan local, cât și internațional.

Pe termen lung, împreună cu LPF, obiectivul nostru este să mergem mai departe de beneficiile sponsorizării și să devenim activi în inițiative de responsabilitate socială, care ar putea cultiva un spirit etic și fair-play în fotbal”, a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație, BETANO.com.

"Urăm bun venit partenerului nostru principal BETANO.com, unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri sportive și cazinou online de pe piața din România. Credem cu tărie că parteneriatul încheiat este în beneficiul fotbalului profesionist. Mai mult decât atât, LPF și BETANO.com au un plan comun pentru promovarea fotbalului profesionist și atragerea suporterilor la meciuri”, declară Justin Ștefan, Secretar General LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) este o structură sportivă a tuturor cluburilor profesioniste din România care evoluează în primul eșalon fotbalistic. Sezonul 2017/2018 marchează 100 de ani de Liga 1, un moment important în istoria sa, sărbătorit alături de BETANO.com și de fiecare suporter în parte. În acest fel, Betano se alătură unui proiect remarcabil, cu o bază istorică solidă, susținând performanța și profesionalismul.

Betano și brandul omolog Stoiximan operează în Grecia, Cipru și România. Betano oferă pe piața din România produse de top, precum pariuri pre-match și live, transmisiuni live ale competițiilor sportive, jocuri de cazinou și aplicații dedicate dispozitivelor mobile, combinate în mod armonios cu servicii de înaltă calitate pentru membrii săi, din luna mai 2016, când marca s-a lansat oficial pe piața din România.
Citeşte mai multe despre: BETANO.com

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.