Links Sitemap Business Linker Sitemap

Bank Leumi continua tendintele pozitive

6987 afisari
Rezultatele financiare pozitive obtinute de Bank Leumi Romania pentru primul trimestru, au continuat si in trimestrul al doilea, banca inregistrand la 30 iunie 2012 un profit de 11,7 milioane lei, ceea ce reprezinta un ROE de 10,9%.
“Programul de schimbare implementat inca din 2010, a inceput sa isi arate rezultatele in acest an. Situatia creditelor neperformante a fost stabilizata, in timp ce cheltuielile cu provizioanele au scazut pana la valoarea de 5,4 milioane lei. Urmarim ca pana la finalul lui 2012 sa ne atingem tinta de crestere atat pe surse atrase, cat si in ceea ce priveste creditele acordate”, a declarat Manfred Rauchwerger, Senior Vicepresedinte Executiv al Bank Leumi Romania.
Banca a mai precizat ca volumul de activitate a crescut in 2012, valoarea neta a creditelor acordate inregistrand o crestere de peste 6,6% fata de finalul anului precedent, atingand astfel valoarea de 775 milioane lei. Linia de credit sIMMplus lansata in acest an, precum si proiectele cu fonduri europene, au atras cei mai multi antreprenori.
Totalul activelor pentru primul semestru este de 1.151 milioane lei, iar totalul depozitelor la 30 iunie a inregistrat valoarea de 622 milioane lei. Indicatorul de solvabilitate se mentine ridicat, 21,09%, in continuare peste limita ceruta de reglementarile legale.
Citeşte mai multe despre: Bank Leumi Romania, Manfred Rauchwerger

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza