Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania şi OTP Bank România finanțează VOX Technology Park

1529 afisari
Banca Transilvania şi OTP Bank România sunt partenerii financiari ai VOX Technology Park, complex de birouri şi hub de afaceri cu un concept de ultimă generație.
Acesta este dezvoltat de Werk Property Group şi va fi deschis în Timişoara la finalul acestui an.
Finanțarea constă în 16,8 milioane euro credit de dezvoltare şi în 15,5 milioane lei facilitatea de TVA. Banca Transilvania are calitatea de aranjor, bancă finanțatoare, agent de facilitate şi de garanții, iar OTP Bank România este, de asemenea, bancă finanțatoare. Sindicatul de bănci este asistat de avocații Clifford Chance Badea, printr-o echipă coordonată de Andreea Șișman, Counsel. 

Vox Technology Park este un proiect aparte în Timişoara prin standardele oferite pentru viitoarele birouri din punctul de vedere al confortului şi al siguranței. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați, din care aproximativ 50% este deja închiriată, cu preponderență de companii IT&C. Adițional spațiilor de birouri, Vox Technology Park va reuni magazine, săli de conferințe, bănci, restaurant, cafenea, sală de fitness, SPA, locuri de parcare cu suport de încărcare pentru mașini electrice etc.

Accesul în Vox Technology Park se va face printr-o modalitate unică în Europa, prin identificare biometrică, pe baza unor trăsături fizice. Clădirea de birouri va fi certificată BREEAM “Excellent”, fiind prima cu acest nivel de certificare din vestul țării.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza