Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania a deschis al treilea sediu la Roma

1973 afisari
Banca Transilvania îşi consolidează prezența în Italia şi anunță deschiderea Agenției Villanova. Astfel, BT şi-a extins rețeaua de la Roma la trei agenții. În acest an, BT a deschis la Roma două agenții, în linie cu planul său de consolidare în zonă. Clienții beneficiază de consultanță în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenției, precum și de inițiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.
Potrivit băncii, oferta Agenției BT Villanova este destinată persoanelor fizice şi companiilor şi cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia și BT Romania, încasări de cecuri, plăți și încasări SEPA.
Adresa noii agenții BT este Via Nazionale Tiburtina, 8, Villanova, 00012 Guidonia Montecelio,
Banca a ami precizat că cele mai populare servicii la BT Italia sunt transferul de bani către BT România şi creditul imobiliar pentru achiziționări în România. Banca Transilvania s-a extins în Italia în ianuarie 2014. Are 3.500 de clienți şi o echipă formată din români şi italieni.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza