Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auchan Vitan și-a deschis porțile pentru clienți

3152 afisari
Auchan România inaugurează pe 15 noiembrie la București al cincilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate. Centrul Comercial Auchan Vitan, cuprinde hipermarketul Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 7.800 mp și o galerie comercială cu 30 magazine și o suprafaţă de peste 2.700 mp.
Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat. 
Galeria comercială Auchan a cunoscut și ea o profundă modernizare. Nu în ultimul rând parcările au primit și ele o nouă față și au fost optimizate din punct de vedere al fluxurilor.  Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.800 de mp, noul hipermarket Auchan Vitan oferă o gamă de peste 50.000 produse.  Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România, a declarat:  “Auchan deschide astazi al cincilea hipermarket din București și al 15-lea magazin din România și își propune să își servească și mai bine clienții. Hipermarketul Auchan Vitan își dorește să fie specialist alimentar de referinţă,  prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan special pentru locuitorii cartierului Vitan si nu numai, un magazin de ultimă generație, modern, confortabil,  luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri.“  
 La data de 12 septembrie, Auchan România a finalizat achiziția a 20 de magazine Real de la METRO GROUP și și-a propus un plan ambițios de transformare a lor în Auchan în mai puțin de 12 luni.  
Citeşte mai multe despre: Real, Auchan, METRO GROUP

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza