Links Sitemap Business Linker Sitemap

Athénée Palace Hilton inaugurează primul patinoar la hotel

1507 afisari
Athénée Palace Hilton București anunță inagurarea primului patinoar instalat în cadrul unui hotel, lansat odată cu debutul sezonului festiv pe care hotelul îl marchează sub conceptul "Hilton's Winter Wonderland", un ținut de poveste la Hilton. Construit pe terasa La Strada a restaurantului Roberto's din cadrul hotelului, cu acces dinspre Calea Victoriei, patinoarul acoperă o suprafață de 72 de metri pătrați și este dedicat în special copiilor, dar nu numai.
Spațiul de patinaj este disponibil atât oaspeților hotelului cât și publicului larg pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă, până la finalul lunii decembrie. Prețul este de 15 Ron de persoană și include închirierea patinelor speciale pentru suprafața patinoarului. Oaspeții cazați în hotel vor putea folosi echipamentele și patinoarul fără niciun cost.

Patinoarul este deschis de luni până vineri între 13.00 și 16.00, iar sâmbăta între 12.00 și 18.00. În timpul săptămânii, după ora 17.00, patinoarul va fi disponibil pentru rezervări de grupuri și petreceri. În zilele de duminică accesul pe patinoar este disponibil numai pentru participanții la brunch-ul duminical ce are loc săptămânal între 12.30 și 16.30. Oaspeții se pot încălzi cu ciocolată caldă, ceai sau vin fiert comandate de la barul exterior și pot gusta preparate de sezon.

Aykut Korkmaz, General Manager Athénée Palace Hilton București a declarat: "În fiecare an încercăm să ne uimim oaspeții cu amenajările spectaculoase și cu petrecerile pe care le organizăm de Crăciun și de Anul Nou. Anul acesta am decis să mergem chiar mai departe și să ne bucurăm de o lună întreagă de sărbătoare. De aceea am ales conceptul Hilton’s Winter Wonderland și am creat tărâmul de poveste al Athénée Palace Hilton, unde patinoarul de pe terasă va fi atracția principală mai ales pentru copii.” Sărbătorile de sezon au debutat la hotel în ziua de Sfântul Nicolae, vor continua cu petrecerile de Crăciun și Revelion, precum și cu evenimentele spectaculoase care se vor desfășura pe întreaga perioadă a lunii decembrie.

De asemenea, hotelul a anunțat că în fiecare duminică din luna decembrie oaspeții care vor alege brunch-ul de la Athénée Palace Hilton se vor bucura de acces gratuit pe patinoar. Acesta va fi dedicat brunch-ului duminical în zilele  de 11 și 18 decembrie, precum și pe data de 25 decembrie, când va avea loc un brunch special pentru ziua de Crăciun. Bucătarii hotelului vor pregăti un bufet impresionant, iar copiii se vor distra la locul de joacă dedicat sau patinând în spațiul amenajat.

În plus, pe întreaga perioadă a lunii decembrie, hotelul le oferă clienților corporate ocazia să rezerve petreceri de final de an care vor include accesul pe patinoarul amenajat.
Citeşte mai multe despre: Athenee Palace Hilton

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza