Links Sitemap Business Linker Sitemap

Astra Asigurari sponsorizeaza Otelul Galati

7529 afisari
Astra Asigurari a anuntat semnarea unui contract de parteneriat cu clubul Otelul Galati, ce prevede o investie de 10 milioane de euro in urmatorii cinci ani.
Contractul de sponsorizare stipuleaza ca numele Astra Asigurari va fi promovat pe stadionul echipei din Galati, pe site-ul si publicatiile echipei. De asemenea, numele sponsorului va fi prezent pe tricouri, iar jucatorii de la Otelul Galati vor profita de fiecare aparitie publica pentru a face reclama acestui brand. In schimb, Astra Asigurari va oferi sustinere financiara.
“Suntem bucurosi ca putem sa fim alaturi de Otelul Galati, o echipa extraordinara care face parte din elita fotbalului. Suntem convinsi ca acest parteneriat va determina Otelul Galati sa obtina noi succese sportive. De fapt, relatia noastra cu Otelul Galati va depasi standardele traditionale ale unui contract de sponsorizare si vom incerca sa ne apropiem cat mai mult de jucatori si suporteri”, a declarat Alexander Adamescu, presedinte directorat, Astra Asigurari.
Clubul Otelul Galati a fost preluat la milocul lunii septembrie de catre TNG – The Nova Group, care detine si compania Astra Asigurari.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza