Links Sitemap Business Linker Sitemap

ASTRA Asigurari se extinde pe piata din Slovacia

3295 afisari
ASTRA Asigurari a anuntat deschiderea sucursalei sale din Slovacia. Potrivit companiei, noua sucursala sediul la Bratislava si va opera sub numele de ASTRA Poistovna.
ASTRA Poistovna va activa pe segmentele de business in care compania-mama detine pozitii importante pe piata din Romania: asigurari property, Casco si RCA. Sucursala va fi coordonata de Ondrej Zatko, fost director de vanzari al companiei slovace de asigurari Groupama, specialist cu o experienta de peste zece ani in domeniul asigurarilor in Slovacia. 
Noua sucursala va functiona in conformitate cu legislatia in vigoare pe teritoriul Slovaciei. Raportarile financiare, transferul raspunderii, solvabilitatea, suportul logistic, precum si implementarea programelor de emitere electronica si tarifare vor fi sustinute de ASTRA Asigurari Romania. Vanzarea politelor de asigurare marca ASTRA Asigurari in Slovacia se va realiza atat prin metodele clasice de vanzare, cat si prin intermediul brokerilor de retea si a celor  online.
Prima Sucursala ASTRA Asigurari in afara teritoriului Romaniei - Astra Biztosito -  a fost deschisa in Ungaria in anul 2010.
Citeşte mai multe despre: ASTRA Poistovna, ASTRA Asigurari

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza