Links Sitemap Business Linker Sitemap

ARISU adoptă soluţiile cloud Ymens

4510 afisari
Asociaţia Română de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă (ARISU) este primul ONG care foloseşte soluţiile cloud Ymens. Suita de aplicaţii Ymens folosită de ARISU include soluţiile Index, pentru gestionarea documentelor, Intranet, Facturator, Planificator, Legis, Car Fleet şi Videoconf şi sunt folosite de către zece persoane.
Potrivit reprezentanţilor asociaţiei, cele şapte soluţii Ymens au reprezentat un salt uriaş ce s-a reflectat în activitatea organizaţiei imediat după implementare.
Suntem o organizaţie formată din persoane tinere, dinamice, fiecare cu job-ul lui, iar platforma de cloud a reprezentat un pas înainte în managementul proiectelor. Fiecare poate să lucreze acum de acasă sau de la birou, fără nici un fel de problemă. Faptul că ai la un click distanţă un modul de task-uri, o bază de date cu voluntari sau un modul de legislaţie, înseamnă enorm pentru un ONG”, a declarat Nicolae Stavre, preşedinte ARISU.
Potrivit lui Stavre, cea mai mare problemă a unei organizaţii care se bazează pe voluntari este mobilitatea. Şedinţele sunt greu de organizat pentru că fiecare are un job stabil, sediile sunt greu de întreţinut şi nu sunt rentabile doar pentru câteva întâlniri pe săptămână, spune acesta. Aici a intervenit Ymens, care ne-a scos din impas. Pe scurt, pentru ONG-ul nostru, Ymens este un liant, o platformă de comunicare eficientă, care face ca proiectele noastre să prindă viaţă.”
Din punct de vedere al costurilor, preşedintele ARISU estimează că a economisit cel puţin câteva mii de euro. Printre altele, a dispărut nevoia de a cumpără laptopuri pentru toate persoanele din management şi, de asemenea, nu mai e nevoie de licenţe. „Soluţiile Ymens reprezintă o unealtă de management extraordinară. Oricât de priceput eşti în project management, fără unelte corespunzătoare şi fără o bună comunicare, şansele proiectului tău sunt minime. Iar Ymens oferă ambele facilități,” a mai declarat Nicolae Stavre.
Tehnologia cloud, pe care o pune la dispoziţie Ymens prin soluţiile sale, se adresează organizaţiilor mici şi mijlocii, care au nevoie să-şi atingă obiectivele într-un mod cât mai eficient şi cu cheltuieli reduse. Ymens numără, în prezent, peste 5.000 de utilizatori din cele mai variate domenii de activitate.
Când am dezvoltat Ymens, ne-am propus să oferim servicii intuitive şi uşor de folosit, care până recent erau disponibile doar corporaţiilor. Soluţiile Ymens sunt accesibile şi răspund nevoilor tuturor organizaţiilor mici şi mijlocii româneşti. Ne bucurăm că ARISU a ales să lucreze pe platforma Ymens şi este un bun exemplu că soluţiile cloud se adresează oricărui tip de organizaţie, fie ea companie sau asociaţie non-profit”, a spus Călin Butunoi, general manager, Ymens.
Citeşte mai multe despre: Ymens, ARISU

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza