Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ana Hotels anunță finalizarea modernizării centrului spa de la Crowne Plaza București

1502 afisari
Renovarea noului centru Spa din cadrul hotelului Crowne Plaza București s-a realizat într-un interval de 6 luni, a implicat un buget de peste 2 milioane de Euro și se prezintă publicului sub numele de "Essenza - Pure Wellness. The Pathway to Equilibrium". Aniversând în luna aprilie 20 de ani pe piața hotelieră bucureșteană sub afilierea internațională "Crowne Plaza", hotelul de patru stele din Bd. Poligrafiei a trecut prin mai multe serii de renovări și investiții, cele mai recente având loc anul trecut, vizând extinderea celei mai mari săli de evenimente (Crown Ballroom) și renovarea centrului SPA.

Aniversând în luna aprilie 20 de ani pe piața hotelieră bucureșteană sub afilierea internațională "Crowne Plaza", hotelul de patru stele din Bd. Poligrafiei  a trecut prin mai multe serii de renovări și investiții, cele mai recente având loc anul trecut, vizând extinderea celei mai mari săli de evenimente (Crown Ballroom) și renovarea centrului SPA.

În urma investiției masive într-un spațiu aducător de liniște și calm, Essenza – Pure Wellness aduce o premieră pe piața hotelieră din România: terapia prin plutire pe baza imersiunii complete în apă sărată. Acest tip de relaxare completează eliberarea de stres cu meditația profundă și cu senzația de imponderabilitate. De asemenea, centrul dispune de dotări de cel mai înalt nivel de design și funcționalitate pentru piscina interioară, saună umedă, saună uscată, experiența unui hamam autentic, sală cu gheață, jacuzzi exterior, centru de fitness, paturi de apă pentru relaxare, dar și o sală dedicată cursurilor de yoga, pilates, chi gong sau dansuri.

Stilul în care a fost conceput întregul centru SPA respectă principiile unei vieti echilibrate, inundate de lumina și esențe naturale. Centrul se extinde pe trei niveluri (parter, mezanin și etaj) și  are aproape 1.000 de mp finisați cu  piatră naturală, ceramică, cupru, piele, lemn, sticlă. Este în pregătire și un centru boutique din care oaspeții centrului să își poată cumpăra produse cosmetice prin care să își completeze pe cont propriu experiența wellness trăită aici.

Centrul SPA este deja deschis oaspeților Crowne Plaza și tuturor celor din afara hotelului care vor să încerce  dotările sale spectaculoase. Essenza – Pure Wellness va opera în parteneriat cu terapeuți pregătiți la cel mai înalt nivel pentru a oferi experiențe inedite tuturor celor care îi trec pragul.
Citeşte mai multe despre: Ana Hotels, Crowne Plaza Bucure?ti

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza