Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom va furniza sisteme de tracțiune și va moderniza garniturile de tren pentru linia 5 de metrou din Shanghai

1594 afisari
Shanghai Shentong a atribuit companiei Alstom un contract în valoare de 64 milioane de euro pentru modernizarea a 68 de vagoane de metrou în exploatare pe linia 5 de metrou din Shanghai, precum și pentru furnizarea de sisteme de tracțiune și de management și control al trenurilor pentru 198 de vagoane noi, care urmează să circule pe linia existentă și pe extinderea acesteia, a cărei deschidere este planificată la sfârșitul lui 2017.
Linia de metrou 5 din Shanghai s-a deschis în 2003, are o lungime de 17,2 km și 11 stații. Prin extinderea liniei, se vor adăuga 16,6 km și 9 stații pentru a crește fluiditatea traficului pe această linie, deosebit de aglomerată între Districtul Fengxian și Districtul Minhang.

Alstom va moderniza cele 68 de vagoane de metrou, pe care le-a furnizat în 2003, împreună cu partenerul său din China, SATCO (Shanghai Alstom Transport Co. Ltd.). Lucrările de modernizare vor crește fiabilitatea vagoanelor și le vor adapta la noul sistem de control al traficului care se va implementa pe linie.

Alstom va furniza sisteme de tracțiune pentru 198 de vagoane noi care au fost comandate pentru linie și pentru extinderea acesteia. Toate sistemele de tracțiune vor fi fabricate de partenerul Alstom, SATEE (Shanghai Alstom Transport Electrical Equipment Co. Ltd.). 

"Acest nou contract va consolida poziția Alstom în China. Performanțele înalte ale vagoanelor de metrou din Shanghai din ultimii 13 ani, experiența noastră de 16 ani în furnizarea de sisteme de tracțiune în China, precum și experiența de 25 de ani în modernizarea trenurilor au fost factorii esențiali care au determinat atribuirea acestui contract. Alstom se angajează să își sprijine clienții din Shanghai și din China care doresc să ofere pasagerilor soluții de mobilitate eficiente, fiabile și confortabile”, a declarat Ling Fang, Director General al Diviziei Alstom China și Asia de Est.

Din 1999, Alstom a furnizat 1.222 de vagoane de metrou urban, inclusiv sisteme de tracțiune, pentru șapte linii de metrou din Shanghai. Mai recent, Alstom a furnizat sistemele de tracțiune pentru 210 vagoane de metrou suplimentare pe Linia 4 din Shanghai.

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza