Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom va furniza încă șase trenuri pentru regiunea Trentino, Italia

1545 afisari
Alstom a anunțat că va furniza pentru Trenitalia încă șase trenuri regionale Coradia Meridian pentru regiunea Trentino. Această comandă face parte dintr-un contract-cadru încheiat cu Trenitalia în 2012. Noile trenuri au fost prezentate într-o conferință de presă, iar livrarea lor va începe la sfârșitul anului 2016. Trenul Coradia Meridian pentru regiunea Trentino este un tren cu șase vagoane de tip EMU (ramă automotoare electrică) și poate circula la viteza maximă de 160 km/h cu o capacitate de circa 300 de locuri.
 Sistemul de tracțiune concentrat, cu două boghiuri motoare, optimizează capacitatea de frânare electrică a trenului permițând reducerea consumului de energie și a uzurii frânelor. Cu o rată de reciclare de 95%, trenul este ecologic. Trenurile regionale Coradia Meridian îndeplinesc toate standardele noi de confort, siguranță și accesibilitate. Podeaua joasă facilitează accesul pasagerilor, în special al celor cu mobilitate redusă. Fiecare ușă este prevăzută cu punți integrate pentru acoperirea spațiului dintre tren și peron. Pentru confortul și siguranța pasagerilor, trenul este echipat la bord cu un sistem de supraveghere video, ecrane vizibile din orice loc din tren, un sistem de informare audio, indicatoare în Braille, prize pentru telefoane mobile și laptopuri și spațiu pentru bagaje. Spațiul pentru biciclete va putea găzdui de la 8 până la 20 de biciclete, ceea ce reprezintă un pas important pentru mai buna integrare a transportului și pentru progresul în realizarea mobilității durabile. 

"Suntem mândri de această nouă dovadă a încrederii Trenitalia și mulțumim regiunii Trentino pentru noua comandă. Zece regiuni din Italia, din Trentino până în Sicilia, au ales deja trenul nostru pentru a îmbunătăți experiența pasagerilor. Coradia Meridian este un tren fabricat în Italia și beneficiază de experiența Alstom în transportul regional”, a declarat Pierre Louis Bertina, Director General Alstom Italia.

În prezent, în Italia circulă peste 100 de trenuri regionale Coradia Meridian. Aceste trenuri care oferă călătorilor calitate superioară și confort îmbunătățit circulă deja în Piemont, Lombardia, Toscana, Umbria, Lazio (versiunea Aeroport), Marche, Abruzzo și vor intra în curând în circulație în Campania, Trentino și Sicilia. Trenurile sunt proiectate și fabricate în fabricile Alstom din Savigliano (CN), Sesto San Giovanni (MI) și Bologna.

 
Citeşte mai multe despre: Trenitalia, Alstom, Coradia Meridian

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza