Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom participă la târgul JobTransport 2019 din București

1554 afisari
Alstom participă la singurul târg de locuri de muncă din România dedicat exclusiv absolvenților și studenților specializați în transporturi. JobTransport are loc pe 12 noiembrie la Facultatea Transporturi din cadrul Universității Politehnice din București. Alături de reprezentanți ai Departamentului Resurse Umane, la standul Alstom se vor afla și tineri ingineri angajați recent, pentru a discuta cu potențialii lor colegi și a le răspunde la întrebări.

Alstom colaborează constant cu Facultatea de Transporturi, oferind studenților până la 25 de locuri pe an pentru efectuarea stagiului de practică, ceea ce constituie primul pas pentru ce mai buni candidați spre obținerea ulterior a unui loc de muncă permanent.
Ca unul dintre actorii importanți de pe piața transporturilor, Alstom este un angajator de top, prin oportunitățile de formare și mediul internațional atractiv, pe care le oferă în susținerea dezvoltării profesionale a tinerilor absolvenți.
Alstom este în căutare de ingineri pasionați, cu specializările căi ferate, semnalizări și electrificare, pentru proiectele sale locale și internaționale.
"Tinerii absolvenți sunt atrași de Alstom pentru că noi le oferim un start bun în cariera lor profesională, prin oportunitățile de formare solidă într-un mediu internațional în care își pot dezvolta experiența, lucrând alături de unii dintre cei mai buni experți din lume,” a declarat Angelica Procopie, Country HR Director la Alstom România.
În era digitală, oportunitățile de angajare se schimbă și ele. „La Alstom se vorbește astăzi mai mult despre aplicații digitale și tehnologia informației, decât pur și simplu despre tramvaie, autobuze, trenuri sau linii de cale ferată – iar tinerilor absolvenți le place asta deoarece pentru ei digitalul înseamnă un mod de viață,” conchide Angelica Procopie.
În prezent, Alstom are 450 de angajați permanenți în România, pentru o gamă largă de proiecte ce variază de la reabilitarea completă a căilor ferate, până la electrificare, semnalizări și întreținerea materialului rulant. În afara activităților desfășurate în București, compania are două birouri la Alba Iulia și mai multe șantiere în partea de vest a României.
În calitate de angajator, compania oferă, ca principale avantaje, oportunități de formare și specializare, lucrul la distanță, dar și un mediu de muncă sigur și modern. Totodată, Alstom se mândrește cu faptul că se numără printre primele companii care se focalizează pe diversitate și incluziune, o nouă tendință în politicile de resurse umane, bazându-se pe studii care arată că performanța unei companii crește direct proporțional cu gradul de diversitate a angajaților săi.
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza