Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom contestă desemnarea Asocierii BRASIG Strabag-Swietelsky pentru modernizarea subsecţiunilor Braşov - Apaţa şi Caţa - Sighişoara

1529 afisari
În urma anunțului Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, prin care s-a făcut cunoscută desemnarea Asocierii BRASIG Strabag-Swietelsky drept câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru modernizarea subsecţiunilor Braşov - Apaţa şi Caţa - Sighişoara, compania Alstom și-a exprimat intenția de a contesta decizia.

Cu această ocazie compania a precizat următoarele: “În data de 5 iulie 2018 am luat act despre decizia CNCF CFR SA de a atribui licitația pentru modernizarea subsecțiunilor Brașov – Apața și Cața – Sighișoara către Asocierea BRASIG, formată din Strabag-Swietelsky. Deși Consorțiul din care facem parte (Asocierea RAILWORKS formată din Alstom, Aktor, Euro Construct Trading ’98 și Arcada) a fost anterior declarat admisibil și s-a clasat pe locul I, CFR a decis atribuirea acestui contract către asocierea clasată pe locul al treilea, prețul acestei ofertei fiind semnificativ mai mare. Analizând motivele deciziei invocate în comunicarea primită, am constatat faptul că se referă la starea de insolvență a unuia dintre partenerii noștri de consorțiu, deși credem că acest lucru contravine atât legii insolvenței cât și legislației naționale și europene în materie de achiziții publice. Alstom își rezervă dreptul de a recurge la toate mijloacele pe care legea ni le pune la dispoziție pentru a contesta această decizie, atât la nivel național, cât și european”.

 
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza