Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom câștigă un contract de peste 115 milioane de euro în Germania

1774 afisari
Alstom a câștigat contractul în valoare de peste 115 milioane de euro atribuit de Transdev GmbH (TD) pentru furnizarea unui număr de 28 de trenuri diesel Coradia Lint care vor circula în rețeaua diesel Augsburg 1 din Germania. Statul liber Bavaria a atribuit recent lui Transdev GmbH, cel mai mare operator privat de transport feroviar și rutier cu autobuze din Germania, contractul de exploatare a rețelei Augsburg-Landsberg, Augsburg-Füssen și München-Füssen.
Vehiculele moderne vor fi introduse în exploatare comercială în regiunea Augsburg de către filiala Transdev, Bayerische Regiobahn GmbH, începând din decembrie 2018.
"Suntem încântați că am fost aleși din nou de Transdev, clientul nostru de lungă durată. Avem deja multe trenuri care circulă în rețeaua diesel Augsburg 2. Reacțiile pozitive ne arată că pasagerii apreciază mult confortul oferit de trenurile noastre”, a declarat Didier Pfleger, Vice-președinte Alstom pentru Germania și Austria. Trenurile regionale, care se vor construi în fabrica Alstom din Salzgitter, Germania, pot transporta, fiecare, între 225 și 485 de pasageri și pot atinge viteza maximă de 140 km/h. Nivelul înalt de flexibilitate în configurarea flotei garantează utilizarea optimă de către operator.

"În vederea extinderii traficului feroviar pe care îl asigurăm în jurul Augsburg începând din decembrie 2018, dorim să utilizăm în continuare trenurile moderne, confortabile și fiabile produse de Alstom”, a declarat Christian Schreyer, președintele Consiliului de administrație al Transdev GmbH. "Acestea și-au dovedit deja performanțele în mai multe proiecte anterioare derulate de Transdev.”

Accesul facil pentru rapiditatea fluxului de pasageri, zonele multifuncționale spațioase pentru scaune cu rotile, biciclete și cărucioare pentru copii, precum și toaletele pentru persoanele cu dizabilități și numărul mare de rafturi pentru bagaje sunt, toate, optimizate pentru confortul pasagerilor. Trenurile Coradia Lint oferă o zonă de clasa 1 și un sistem dinamic de informare a pasagerilor care prezintă pe monitoare informații complete în timp real, înainte de plecare și în timpul călătoriei. Sistemul de monitorizare video garantează siguranța pasagerilor și a personalului feroviar.


Trenurile vor îndeplini cerințele noului standard privind interoperabilitatea locomotivelor și a trenurilor de pasageri. 

Trenurile Coradia Lint fac parte din gama Alstom de trenuri modulare Coradia, care beneficiază de peste 30 de ani de experiență și de soluții tehnice cu performanțe dovedite. S-au vândut peste 2.200 de trenuri Coradia, iar 1.900 circulă în prezent în Danemarca, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Țările de Jos, Portugalia, Spania, Suedia și Canada.


Citeşte mai multe despre: Alstom, Transdev GmbH

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza