Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom și Grupul Safran semnează un acord de cooperare tehnologică

1405 afisari
Alstom și Safran au semnat un acord de cooperare tehnologică în cadrul Air Show, Salonul de aeronautică de la Paris, cu scopul inițial de a pune în comun competențele și experiența în sisteme de propulsie electrică ale celor două companii.
Această cooperare în domeniul cercetării și dezvoltării reunește două companii de înaltă tehnologie, fiecare dintre ele fiind lider de piață: cea a mobilității, în cazul Alstom, și cea a aeronauticii, industriei aerospațiale și apărării în cazul Safran. Pentru început, acordul se va concentra pe două teme principale: componente și tehnologii pentru echipamente cu propulsie electrică, respectiv sisteme de propulsie electrică și hibridă pentru aeronave și vehicule pentru transportul public, ceea ce va permite industriei franceze să se situeze la cel mai înalt nivel internațional posibil în acest domeniu.

În programul comun de cercetare se vor implica institute de cercetare și universități, precum și întreprinderi inovatoare mici și mijlocii. Proiectele de colaborare inițiate în cadrul acordului se vor materializa până în anul 2020.

 
Citeşte mai multe despre: Alstom, Safran

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza