Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank sustine PLANT ART 2012

3117 afisari
Universitatea din Bucuresti, Gradina Botanica D. Brandza din Bucuresti, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Alpha Bank Romania au anuntat vernisajul expozitiei de arta plastica si decorativa PLANT ART 2012, ce va avea loc sambata, 5 mai, ora 11:00, la Centrul de Educatie Ecologica al Gradinii Botanice.
Potrivit organizatorilor, PLANT ART 2012 reprezinta un manifest artistic concretizat sub forma unei expozitii de arta plastica si decorativa, ce promoveaza respectul pentru natura, pentru un stil de viata sanatos, echilibrat, in armonie cu mediul inconjurator si cu noi insine. Expozitia are loc in perioada 5 mai - 1 iulie 2012, in cadrul Centrului de Educatie Ecologica al Gradinii Botanice din Bucuresti.
Intentia organizatorilor acestui eveniment incadrat in tendinta actuala de protectie a mediului este de a crea prin practica artistica o punte de legatura intre domeniul teoretic si domeniul educational. Expozitia cuprinde studii de desen, compozitii decorative modulare, fotografii si imprimeuri pe material textil, toate având ca model structuri naturale vegetale colectate din Gradina Botanica din Bucuresti.            
La acest proiect au participat cadre didactice si studenti din Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (Departamentul de Arte si Design Textil, Departamentul de Arta Murala, Departamentul de Teorie, Educatie si Cercetare), precum si biologi din cadrul Gradinii Botanice din Bucuresti.
Expozitia este organizata cu sprijinul Alpha Bank Romania, pe platforma dedicata proiectelor de responsabilitate sociala cu focus pe mediu Alpha Green. Alpha Bank sustine inca din anul 2010 Gradina Botanica din Bucuresti, unul dintre cele mai importante proiecte realizate cu sprijinul bancii fiind recenta redeschidere a Serei Vechi din cadrul Gradinii Botanice.
Citeşte mai multe despre: Gradina Botanica, Alpha Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza