Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alexandru Crăciun se alătură echipei Sfera Business

1579 afisari
Sfera Business are începând de astăzi în echipa sa un profesionist cu o activitate de peste 10 ani în funcţii de conducere în cadrul Administraţiei Porturilor Maritime şi cu experienţă relevantă în învăţământul superior, dar şi în organizaţii non-guvernamentale din domeniul transporturilor. Alexandru Crăciun, Director Comercial al Administraţiei Porturilor Constanța, se alătură Sfera Business în calitate de Senior Consultant Logistică și Operațiuni.
“Sunt onorat de faptul că Alexandru a ales să se alăture echipei Sfera Business. Este un profesionist excepțional, recunoscut ca atare de specialiștii din țară și din străinătate. Are o experiență complexă și relevantă în logistică și operațiuni și sunt convins că trainingurile pe care le va susține pe aceste teme vor fi de interes pentru companiile din numeroase industrii. La Sfera Business avem în echipă specialiști cu arii de expertiză diverse și complementare, dar ceea ce face diferența este experiența demonstrată a tuturor trainerilor noștri”, spune Cătălin Stancu, Managing Partner Sfera Business.

În calitate de Director Comercial al Administraţiei Porturilor, Alexandru a avut ocazia să cunoască îndeaproape nevoile specifice ale liderilor din industria transporturilor, fie că ne referim la containere şi activităţi logistice asociate, fie la manipularea şi transportul mărfurilor în vrac lichid sau solid. Totodată, gestiunea comercială a activităţii unui nod de transport internaţional precum este portul Constanţa a generat dezvoltarea unor cunoştinţe aprofundate despre activităţile logistice din hinterland, cu care portul este legat direct sau indirect: depozite, parcuri logistice, terminale feroviare şi fluviale.

Cursurile de management al transportului multimodal şi teza de doctorat susţinută în domeniul aglomerărilor economice portuare, vin să-i completeze experienţa practică. Totodată, activitatea susţinută în cadrul Centrului Naţional pentru Promovarea Transportului Multimodal precum şi în cadrul Organizaţiei Europene a Porturilor Maritime au contribuit la dezvoltarea contactelor internaţionale din industria transporturilor. De-a lungul anilor a publicat mai multe articole legate de industria transporturilor şi a participat in calitate de  speaker în mai multe conferinţe internaţionale dedicate acestei industrii.

“Activitatea alături de Sfera Business vine și completează în mod natural și firesc evoluția mea profesională. Desigur voi continua în rolul meu de Director Comercial al Administraţiei Porturilor Constanța, însă îmi doresc să împărtășesc din cunoștințele mele cât mai multor manageri ce își desfășoară activitatea în domeniul logisticii”, spune Alexandru Crăciun, Senior Consultant, Sfera Business.

Alexandru este un bun cunoscător al segmentului activităţilor logistice, atât din perspectiva fluxurilor de transport naţionale şi internaţionale, cât şi din perspectiva operaţiunilor zilnice care se desfăşoară la nivelul companiilor. A absolvit Facultatea de Tranzacţii Internaţionale din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa (2004), programul de master „Multimodal Transport Management” din cadrul Univesităţii Maritime din Constanţa (2007) şi programul de doctorat pe domeniul Economie şi Afaceri Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti (2015).

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza