Links Sitemap Business Linker Sitemap

ALD Automotive are un nou director comercial

2236 afisari
Începând cu luna ianuarie a acestui an, ALD Automotive, una dintre companiile de top în domeniul leasingului operațional din România, efectuează o schimbare în echipa de management și îl numește pe Cătălin Olteanu in funcția de Director Comercial.
Cătălin Olteanu a preluat noua funcție începând cu 8 ianuarie 2015, după ce ocupase în trecut poziția de Director Comercial Adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale. Cătălin Olteanu are 7 ani de activitate în cadrul grupului Société Générale, după mai mult de 4 ani petrecuți în departamentele de Marketing și Vânzări ale unor companii importante de pe piață: GE Money, Citibank și Raiffeisen Leasing.
"Am acceptat această provocare profesională cu entuziasm și cu certitudinea că voi putea să conduc departamentul de vânzări ALD Automotive către un nou nivel de performanță. Mă bazez pe o echipă  foarte bună de consultanți în vânzări și având în vedere serviciile excelente oferite de compania noastră, privesc cu optimism spre activitățile noastre viitoare și planurile noastre de extindere a portofoliului și îmbunătățire a proceselor de vânzare’’, a declarat Cătălin Olteanu.
Experiența în domeniu și abilitățile sale sunt esențiale pentru noile prerogative în structura ALD Automotive. Printre acestea se numără dezvoltarea activităților de vânzare a serviciilor companiei, inițierea și implementarea proiectelor de colaborare în cadrul grupului, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului și al resurselor. Identificarea noilor oportunități în piață și dezvoltarea unor noi produse sunt alte activități care îi vor reveni noului Director Comercial ALD Automotive.
Citeşte mai multe despre: ALD Automotive

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza