Links Sitemap Business Linker Sitemap

73 de plăţi cu carduri Visa pot fi câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale

2106 afisari
Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 23 iulie 73 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 364 şi 364,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei.
Pentru a-şi revendica premiile, bonurile fiscale câştigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câştigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.  A doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor emise în perioada 1 – 31 iulie, a fost organizată duminică, 16 august, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora depăşeşte 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câştigători.
Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza