Links Sitemap Business Linker Sitemap

4586 afisari
Marian Craciun
Pentru Fashion Designerul Laura Hîncu, decizia de a porni propria afacere s-a concretizat în momentul în care a realizat ca era singura optiune pentru a avea jobul pe care si-l dorea, o îmbinare între pasiunea pentru activitate si posibilitatea nelimitat de a promova, deci de a învata în permanent lucruri noi. Ideea lansării unei afaceri în plină criză economică nu a speriat-o pe Laura Hîncu, dimpotrivă, a văzut această criză ca pe un avantaj, acela de a nu avea posibilitatea raportării la indicatorii "anilor buni", ceea ce a ajutat-o pe tânăra antreprenoare să facă estimări mai aproape de realitate. Anii de criză economică i-au creat posibilitatea de a evalua autentic afacerea și au încurajat calitatea produsului, ceea ce a reprezentat un avantaj în fața concurenței.
 În plus, așteptările financiare ale angajaților au scăzut, fapt ce i-a permis antreprenoarei să mențină prețurile la un nivel accesibil. Iar la scurt timp de la lansare, în 2011, a apărut și primul proiect de succes prin colaborarea cu Albertina Ionescu, prezentatoare TV. Asocierea a determinat poziționarea exclusivistă a brandului “Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design” pe piață, dar și creșterea posibilităților de dezvoltare a afacerii.

Treptat și cu multă încredere, Laura Hîncu a reușit să adune în jurul ei o echipă dinamică ce își contribuie zi de zi la dezvoltarea afacerii. Conștientă fiind de faptul că în acest proces de dezvoltare echipa ocupă un loc important și că o miză importantă a angajatorului este consecvența angajaților în munca pe care o prestează indiferent de eșecurile sau împlinirile personale, Laura a reușit cu succes să ofere echipei sale motivația de a face lucrurile temeinic.

Următorul pas al tinerei antreprenoare dar și cel mai dificil proiect al ei a fost promovarea conceptului de afaceri “private fashioning”, care înseamnă servicii de modă pentru cliente consumatoare de design românesc.

To read the full version, see the print edition of Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza