Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox rămâne liderul furnizorilor de servicii pentru procesele de business

909 afisari
Firma de cercetare Everest Group a desemnat Xerox ca fiind liderul furnizorilor de servicii pentru procesele de business (Business Process Services - BPS), în raportul său 'BPS Top 50', pentru al doilea an consecutiv. Topul anual 50 al Everest Group include cei mai importanți furnizori la nivel mondial de servicii pentru procesele de business și este realizat pe baza veniturilor înregistrate în anul anterior și a bazei de date privind BPS a Everest Group.

"Expertiza noastră în sectorul serviciilor pentru procesele de business ne permite să ajungem la mii de oameni în fiecare zi", afirmă Sue Watts, Chief Operating Officer of global capabilities, Xerox Services. "Investiția în cercetare și dezvoltarea soluțiilor de automatizare ne-au permis să oferim valoare adăugată clienților noștri, îmbunătățind, în același timp, relațiile cu clienții lor."

Xerox are o vastă experiență în industria de servicii pentru procesele de business, astfel, serviciile oferite includ operațiuni de contact center, managementul documentelor, a proceselor din finanțe și contabilitate și resurse umane.

Potrivit Everest Group, industria de BPS a evoluat de-a lungul anilor, de la optimizarea costurilor, la influențarea pozitivă a întregului lanț valoric a proceselor de business, abordând o gamă largă de obiective. Compania estimează că sunt peste 200 de furnizori de servicii pentru procesele de business la nivel global, cu venituri anuale de peste 50 de milioane USD.
Citeşte mai multe despre: Everest Group, Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza