Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie

1071 afisari
Vodafone România a înregistrat venituri din servicii de 173,9 milioane de Euro, în primul trimestru al anului fiscal 2016-2017, încheiat la 30 iunie 2016, în creștere cu 4,2% față de perioada similară a anului precedent, în termeni organici.
Numărul total de clienți a fost de 9.159.281 (servicii mobile, servicii de voce și m2m), în creștere cu 357.691 față de perioada similară a anului precedent. Din numărul total de clienți, 8.487.782 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.
ARPU mobil al Vodafone România a ajuns la 6,1 Euro în cele trei luni încheiate la 30 iunie 2016.

La sfârșitul lunii iunie, abonații serviciilor Vodafone reprezentau 41% din baza de clienți, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 59%. Numărul utilizatorilor serviciilor pre-plătite a scăzut cu 0,3 puncte procentuale față de trimestrul anterior.
Consumul de date mobile în trimestrul încheiat la 30 iunie 2016 a fost de 15.480 TB, crescând cu 105,3%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Acesta a fost generat o rată crescută de penetrare a smartphone-urilor în baza de utilizatori, de 6.4 puncte procentuale în trimestrul încheiat la 30 iunie 2016, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

“Rezultatele înregistrate în acest trimestru ne confirmă interesul clienților noștri pentru utilizarea datelor pe smartphone, cu o mărire a ratei de penetrare a smartphone-urilor ce s-a reflectat într-o creștere a traficului de date cu mai mult de 100% față de perioada similară a anului trecut. Continuăm să inovăm în materie de oferte comerciale pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență si conținut relevant prin intermediul Supernet 4G, prima rețea garantată din România si certificată Best in Test pentru voce și date la nivel național. Stimulăm tendințele industriei și anticipăm nevoile clienților noștri persoane juridice, oferindu-le soluții eficiente IT&C pentru a-si dezvolta afacerile”, a declarat Ravinder Takkar, Presedinte & CEO al Vodafone România.
Citeşte mai multe despre: Vodafone

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza