Links Sitemap Business Linker Sitemap

UPC isi lanseaza noul portofoliu

4919 afisari
UPC Romania a anuntat lansarea noului portofoliu, care introduce premiere la nivel de produse, dar si optiuni de customizare. Potrivit companiei, noul portofoliu de produse si servicii consolideaza pozitia UPC pe doua segmente cheie: Internet, unde compania lanseaza serviciul cu viteza de download de pana la 150 Mbps, si televiziune digitala, odata cu introducerea de canale HD in toate abonamentele. Un al treilea pilon din noul portofoliu il reprezinta optiunile de customizare pe care clientii UPC le au la dispozitie.
“Tehnologiile digitale au schimbat complet modul in care comunicam, ne informam si ne distram. Fiecare dintre noi isi doreste servicii dedicate, care sa-i adreseze dorintele specifice. Noi le oferim acest lucru clientilor nostri, prin conceptul de casa digitala – servicii dedicate fiecarui membru al familiei si adaptate pentru fiecare spatiu al casei. Noul portofoliu duce acest concept la un nivel superior si confirma faptul ca suntem aici sa ne respectam promisiunea – aceea de a-i conecta pe oameni cu lumea digitala, de a le oferi posibilitatea sa descopere si sa se bucure de oportunitati nelimitate”, a declarat Severina Pascu, CEO, UPC Romania.
Potrivit companiei, internetul Fiber Power 150 Mbps este in prezent disponibil clientilor din Bucuresti, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie extins catre alte trei orase – Cluj Napoca, Ploiesti si Timisoara. Pretul unui abonament Fiber Power 150 Mbps este de 50 de lei lunar (pretul include TVA), iar produsul este disponibil si intr-un pachet predefinit.
Pe langa aceasta premiera, UPC lanseaza un nou abonament de Internet – Fiber Power 100 Mbps. Abonamentul Fiber Power 100 Mbps va putea fi achizitionat in afara pachetelor predefinite in cele patru orase mentionate mai sus, la un pret de 40 de lei (TVA inclus).
In privinta canalelor HD, abonamentele UPC de televiziune digitala includ trei sau 10 canale HD, iar clientii au posibilitatea de a mari numarul acestora – pana la 17.
O alta noutate pe care UPC o anunta este extinderea grilei de televiziune digitala cu noi canale  printre care trei cu documentare, doua cu filme si unul pentru copii - TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, KidsCo, Sundance. Toate acestea sunt disponibile in abonamentul Maxim HD.
De asemenea, UPC aduce odata cu noul portofoliu mai multa flexibilitate si optiuni de customizare. Astfel, clientii UPC isi pot personaliza pachetele si in functie de preferinte ei pot opta pentru anumite abonamente de Internet (+ / - 10 lei) sau telefonie (+ / - 5 lei).

 
Citeşte mai multe despre: UPC

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza